maanantai 21. helmikuuta 2011

Terra Plana: Etta


Ja nyt juttua kengistä, jotka hankin wanhojen tansseja varten. Tiesin jo etukäteen, että haluan kenkien olevan ekologiset. Omistan Terra Planalta jo yhdet korkkarit, jotka olen todennut aivan ihaniksi. :) Siispä halusin myös wanhojen kenkieni olevan kyseisen merkin valmistamat.


Kun kävin kummitätini tykönä pukua sovittamassa ja tekemässä, kävin yhtenä päivänä samalla reissulla Monossa Raumalla. Kyseinen liike on keskittynyt ekologisiin & eettisiin vaatteisiin, kenkiin ja asusteisiin. Liike on kauniin moderni ja raikas, aivan ihana! Suosittelen oikein lämpimästi liikkeessä poikkeamista, jos Rauman suunnalla liikutte. Valikoima on monipuolinen ja laaja, myös miehille löytyy hyvin tuotteita. :)

Katselin etukäteen Monon nettikaupasta sillä silmällä Etta -nimisiä kenkiä ja kävin niitä sitten yhtenä päivänä sovittelemassa.


Lähdin liikkeestä sitten ylläolevan kuvan mukainen paperikassi kädessä. ;)

Ja mitä sisältä paljastuikaan...

...tällaiset ihanuudet! :)
Kengät on tehty ekologisista materiaaleista. Tuo ns. verkkomainen kangas on valmistettu kierrätetyistä PET -muovipulloista, ja tuo mattainen pinta on taas kasviparkittua nahkaa. Kengissä on miellyttävän joustava pohjallinen, joka on käsitykseni mukaan tehty kierrätetystä kumista ja riisin kuoresta. Lisäksi kaikki Terra Planan kengät on suunniteltu mahdollisimman keveiksi – kevyiden tavaroiden kuljettaminen ympäri maailmaa rasittaa luontoa vähemmän.

Kengät olivat ihanan kevyet tanssia. Tukeva ja matala korko antoi varmuutta tanssiin, sekä kuminen pohja esti liukastelun liikuntasalin liukkaalla lattialla. Ainoa miinus oli, että tuo eri materiaalien saumakohta hiersi jalkoja, mutta onneksi on rakkolaastarit keksitty. :)

Laadukkaat kengät ovat mustana ja melko pelkistettyinä ajattomat, mutta kuitenkin mukavasti hieman erilaiset. Näille kengille löytyy aivan varmasti käyttöä tulevaisuudessakin!

//I needed shoes for the prom dress. I wanted the shoes to be ecological. I already have shoes/heels from Terra Plana and I love those shoes so much! So, I desided that I want the shoes for the prom dress to be also made by Terra Plana. :)
I visited Mono -shop in Rauma and bought my shoes there. These shoes (in the pictures) are called Etta. They are made from recycled materials such as PET plastic bottles. I love love love them! I know I'm going to use these a lot in the future. :)


muoks 22.2.  Monossa oltiin jotakin kautta löydetty tämä postaukseni, kiitoksia linkkauksesta facessa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos ja kumarrus kommentista!