maanantai 12. syyskuuta 2011

Hörförståelseprov


Huh, nyt on ensimmäinen YO-kokeeni ohi! (no joo, oli itseasiassa jo aamulla klo 10 aikoihin :D) Kyseessä oli siis ruotsin kuuntelu. Tuntui menevän ihan ok:sti (*koputtaa puuta*); ymmärsin ainakin suurinpiirtein mitä puhuttiin, mutta joissakin kysymyksissä ja vastausvaihtoehdoissa oli hämminkiä. Nyt jännittelen huomista, kun kokeen tulokset ilmestyvät Abitreenien sivuille. :)

Viikonloppuna kuuntelin mm. Yle Vega -kanavaa ja ruotsin kurssikirjojen CD-levyjä samalla kun touhusin muuta, kuten mm. järjestelin tavaroitani. Minulla on nimittäin uusi (=käytetty) työpöytä! Olen siitä ihan innoissani, koska nyt tilaa on sekä helmi- ym. askartelujutuille että koulukirjoille! :) Ihan huimaa, sillä entisen pöydän joutui aina raivaamaan helmijutuista ennenkuin saattoi tehdä läsksyjä. Nyt onkin mukavampi opiskella kun ei tarvitse aina ensin siivota. ;D

Oho, aihe vaihteeksi eksyi hieman raiteiltaan... Nyt on niin väsy ettei oikein jaksa keskittyä. Tuo harmaatakin harmaampi ilma ei asiaa yhtään auta. Siispä taidanpa viettää loppuillan ihan vaan lepäillen. :)
Kuvatukset ovat samalta pieneltä kävelyretkeltä elokuun viimeisenä päivänä, kuin pari postausta aiempana olevat kuvat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos ja kumarrus kommentista!