maanantai 19. syyskuuta 2011

Iski se flunssa tännekin...Ketutuspäivä taisi edeltää tätä kunnon flunssaa..? Niinpä niin, tässä sitä siis pötkötellään kotona kipeänä; juuri kun pitäisi olla energiaa päntätä koulukirjoja tänä perjantaina olevaan ruotsin kirjalliseen, ensi viikolla alkavaan koeviikkoon ja ensi viikon perjantaina olevaan kemian yo-kokeeseen. Typerät kausiflunssat! En ole muistaakseni kertaakaan säästynyt tältä jokasyksyiseltä ärsytykseltä.

Aina ei voi voittaa ja sitä rataa... Ohessa kuitenkin piristykseksi kuvia eräältä aamulta, jona olin kuvailemassa läheisellä auringonkukkapellolla ja muutenkin. Heräsin tuona aamuna kahdeksalta ja ryntäsin suoraan ikkunaan katsomaan millainen päivä on tulossa. Aurinko pikkuhiljaa nousemassa, sininen pilvetön taivas, aamukastetta maassa... Välitön reaktioni: nopeasti aamupala naamariin ja kameran kanssa ulos!
Rakastan kyseisenlaisia aamuja yli kaiken. Sitä tunnetta, kun yksin talsii aivan hiljaisessa ympäristössä nauttien aamuauringon ensimmäisistä lämmittävistä säteistä. Kasvit hehkuvat aamukasteessaan auringon valon leikkiessä niiden lehdillä. Tuntuu, kuin olisi ainoana hereillä koko maailmassa.


Vain minä ja herkän kaunis luonto.
1 kommentti:

Kiitos ja kumarrus kommentista!