torstai 22. syyskuuta 2011

Spiraalisormus


Eilen pyörittelin hajamielisesti sormissani muutamaa nahkasuikaletta, jotka jäivät yli eräästä toisesta korusta (siitä lisää joskus myöhemmin, kunhan saan kuvattua). Sain jostain idean leikata paksuin nahan suikale puoliksi ja liimata päät yhteen kahdeksi renkaaksi, jotka vielä liimasin yhteen kahdeksikoksi. -Hei, täähän näyttää ihan sormukselta! Tämän jälkeen keksin kiepauttaa neljä ohuempaa suikaletta spiraaleiksi, ja ne vielä yhteen. Ja liimata sekä spriaalit, että renkaat toisiinsa. Lopputulos: kahden sormen sormus.

Välillä, vaikka saan jonkun kivan idean, en silti toteuta sitä, vaan ajattelen odottaa vielä parempaa ideaa. Tämän kohdalla ajatukset olivat samanlaiset, mutta nyt annoin tietoisesti vaan mennä, ja se tuntuikin tosi hyvältä! Pitää yrittää pitää mielessä vastaisuudessakin. :)


Kuva vielä "nurjalta". Harmikseni renkaista tuli hiukan erikokoiset ja pienehköt...


Miksi mun käsi näyttää taas jotenkin oudolta.. :D No, siinä kuitenkin sormus in action.

Erityisesti tykkään nahan väristä, tuollainen ihanan tumma violetti. Hetkinen, mitä oikein kirjoitin? En ole oikein koskaan erityisemmin pitänyt violetista...hmm. :D No, toinen juttu mistä tykkään, on se, että tuo nahka on ihanan mattapintaista, paksua mokkanahkaa. Ja se, että ihan tavallinen puuliima riitti, ettei tarvinnut alkaa tujuilla pikaliimoilla leikkimään.

Nahkaa oli siis alunperin reilun kokoinen pala, tähän käytin pelkät "jämät". Hankintapaikka Espoon kierrätyskeskus. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos ja kumarrus kommentista!