lauantai 10. syyskuuta 2011

Turku 26.-27.8.2011/osa1


Nyt vähän juttua taannoisesta Turun reissusta, jonka teimme isän ja toisen veljen kanssa. :) Pääkohteena reissulle oli Tall Ships Regatta, mutta kävimme myös mm. Logomossa, jossa Tuli on irti! -näyttely oli muuten todella hyvä! Erityisesti tykkäsin sellaisesta videoista, joka oli heti näyttelyn alussa.

Kuvia tuli kahden päivän aikana otettua sen verran, että jaan ne kahteen postaukseen. Tässä postauksessa on kuvia muista jutuista, seuraavassa postauksessa tulee sitten pelkkiä laivakuvia. :)


Näkymä hotellihuoneen ikkunasta.

Ihana pikku suutarin liike! Kuvassa myös merimiehiä, joita näkyi siellä täällä.


Aurajoelta.
Jos nyt muistan oikein, tässä on korjauksessa oleva Myllysilta.

Hauska maalaus seinässä! :)


Odottelua jonossa jokilaiva Föriin pääsyä. Hiukan huusi jalat hoosiannaa kaikesta kävelemisestä, siksi veli on tuossa kyykyssä. :)

Miehistön hatut oli makeita!


Nuo miehistön asut olivat mielestäni todella tyylikkäät ja hienot. :)

Tässä ilmeisesti valmistautumista laivojen miehistön paraatiin. Harmiksemme saimme kuulla paraatista vasta kun olimme lähteneet. :/Myöhään illalla kävin vielä isän kanssa katsomassa The Elements -näytöksen Aurajoella. Harmiksemme väkeä oli niin hirmuisesti, ettei paljoa nähty koko esityksestä. Tässä paras räpsäisy mitä sain kuvia otettua.. Taitelijat siis liikkuivat musiikin tahdissa ilmassa noissa nauhoissa. Lisäksi aivan joen pinnalla olevalla lautalla oli tuliesitys samaan aikaan, mutten nähnyt sitäkään väenpaljouden takia.

Bongaa kuvasta melojia. :D

Aurajoki oli kyllä kaunis yömyöhään, vaikka kuva ei ihan onnistunutkaan...

Reissu oli todella mukava, ihana irtiotto arjesta. Ilma oli todella kaunis ja lämmin, aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta eikä tulevasta syksystä ollut tietoakaan. Ihanan kesäinen sää siis, oikein hikikin tuli.. :) Lisäksi pääsin käymään Ruohonjuuressa ja toisessa sattumalta löytyneessä söpössä luomukaupassa. Katuja kävellessä sai samalla ihastella kaunista Turkua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos ja kumarrus kommentista!