sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Helminauha


Tänään juhlittiin mummuni syntymäpäiviä, kun hän täyttää huomenna 80 vuotta. :)

Tarkoitukseni oli solmia lahjaksi makeanvedenhelmistä helmisilkkiin kaulanauha, mutta idea kaatui koska 1) muistin asian nolosti vasta eilen, 2) en löytänyt mistään, siis mistään french wirea (jota siis kuitenkin tiedän omistavani). Helmet olin onneksi hankkinut jo aiemmin kesällä. Tosin huomasin vasta eilen illalla että ne ovat hivenen mauven värisiä, eivätkä puhtaan valkoisia. Mutta tätä tuskin nopealla silmäyksellä erityisemmin laittaa merkille...?

Päädyin kaiken muun kiireen keskellä pujottamaan helmet tylsästi ihan vain Accu-flex -vaijeriin. Väleihin laitoin kirkkaita siemenhelmiä etteivät helmet hankaa toisiaan ja että koru laskeutuu kaulalla kauniimmin. Päättelyosat ja lukko ovat sterling hopeaa. Tosin lukon taidan vaihtaa vielä joskus, kun tuo salpalukko oli ainoa hopeinen lukko mitä löysin. :D Se voi olla hiukan hankala käytössä jos ei ole tottunut ennen sellaista käyttämään.


Hyvinhyvin simppeli koru, mutta onneksi mummu helmien ja pitempien korujen ystävänä piti tästä. :) Ai niin, ja kuvista kiitokset veljelle kun en itse ehtinyt ottamaan.

1 kommentti:

  1. mistä oot ostanu tuonn lukon? :) ihana koru!

    VastaaPoista

Kiitos ja kumarrus kommentista!