keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Vanhoja pelejä


Kuten viime joulun jälkeen, myös tänä vuonna innostuin joulun välipäivinä wanhoista tietokonepeleistä, joita joskus ihan pienenä tuli pelattua. :) Toki tykkään pelata perheen kanssa lautapelejä, mutta aina välillä iskee innostus tietsikka- ja pleikkaripeleihin. Mieleni olisi tehnyt pelata ala-asteen suosikkipeliä Tallityttöjä ja Leijonakuningasta, mutta ne eivät toimi ilman vanhempaa winukkaa.

Sen sijaan ihanat veljeni asensivat koneelleni Dosbox -ohjelman ja läjän huonolla hyvällä grafiikalla ja ärsyttävällä viihdyttävällä musiikilla varustettuja pelejä. :D

Suosikiksi nousi vanha kunnon Kirby (ylemmässä kuvassa). Ikää pelillä lienee saman verran kuin itselläni, mitä alkuteksteistä olen huomannut. Kaikenkaikkiaan viihdyttävä peli ja olen koukussa. :D Tosin musiikit hiljennän kun en jaksa kuunnella niitä.


Toinen mitä jaksoin vähän pidempään kokeilla, oli Super Mario. Heti alusta asti iski hillitön naurukohtaus musiikkeja, grafiikoita.. no, kaikkea kohtaan. :D Ei kuitenkaan voittanut Kirbyä, josta ennenkin olen ihan oikeasti tykännyt. Sitäpaitsi Mariossa kaikki elämät menetettyään ei voi enää jatkaa vaan täytyy aloittaa ihan alusta, toisin kuin Kirbyssä siis. :)

Onko joku muu pelannut vanhempia pelejä? Löytyykö joku suosikki tai mitä voit suositella?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos ja kumarrus kommentista!