tiistai 27. joulukuuta 2011

Suklaata ja räsymattoja


Meillä joulu sujui kivasti ja oli mukavaa olla koko poppoo koossa. Toinen veli tosin joutui jo eilen lähtemään Helsinkiä kohti ja tänään sieltä takaisin Saksaan. Mutta oli tosiaan ihanaa vain rentoutua, olla ja viettää aikaa. :) Pelasimme myös lautapelejä ja katsoimme pari lahjaksi tullutta dvd:tä. Ja suklaata tietysti mussutettiin, glögiä nautiskeltiin ja pipareita rouskuteltiin. Enpä enempää olisi joululta toivonut. :) (Paitsi sitä lunta)

Lahjoja kuitenkin ilmestyi kuusen alle enemmän mitä olin odottanut. Tykkäsin saamistani lahjoista ja mikä parasta, myös muut tuntuivat pitävän kimpassa tai itse hankkimistani lahjoista. Räpsin muutamia kuvia saamistani lahjoista kun kerrankin oli tarpeeksi valoa auringonpaisteen ansiosta.


Marimekon Räsymatto- ja Siirtolapuutarhasarjaa. <3 Aivan ihania, tykkään hurjasti!


Peräti kaksi puista suomalaisvalmisteista leikkuulautaa ja bambuinen keittiöveitsi. Tuo veitsi muuten teroitetaan hiekkapaperilla. :D


Läjä luomusuklaata. Osa ehtikin jo kadota parempiin suihin, nam!


Älyllisen itsepuolustuksen pikakurssi -kirja (ekojen sivujen jälkeen vaikuttaa mielenkiintoiselta) ja suosikkiartistini Michael Bublén joululevy (parhautta!).


Ihan puun takaa tuli tietsikan näyttö. Nyt kelpaa käsitellä kuvia ja leikkiä Illustratorilla. :) 

Kuvassa siis edessä rakas, viitisen vuotta vanha mäkkini ja takana uusi näyttö. Molemmissa sama (itse ottamani) taustakuva, kamera vaan ylivalotti epäselväksi taaimmaisen.


Sekä uusi laskin mitä luultavimmin ylppäreitä (ja meneillään olevaa viimeistä matikan kurssia) ajatellen. :)

Miten teidän joulunne sujui?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos ja kumarrus kommentista!