perjantai 23. joulukuuta 2011

It's beginning to look a lot like christmas


Viettelen tässä mukavaa aaton aattoa kuunnellen otsikon mukaista biisiä. :) Aivan ihanan leppoisa ja hyvän tuulen kappale! Toivottavasti huomenna lahjapaketista kuoriutuukin ko. artistin koko joululevy... :)


Mutta mutta, sainpa pitkästä aikaa inspiraation koruun ja mukavan flown. Inspis syntyi kun sytyttelin tässä illalla tuikkuja ja kynttilöitä tunnelmaa tuomaan. Pyörittelin käsissäni jo loppuun palaneita tuikkuja ja sain idean. Siispä tuumasta toimeen, lopputulos näkyy näissä (kököissä keinovaloisissa) kuvissa. :)


Leikkelin metalliset tuikkukipot auki ja leikkasin lehden muotoisia kappaleita. Naputtelin metallilehtiin reijät naulan avulla ja kiinnitin läpyskät vanhasta korusta purettuun ketjuun. Lopputulos on mielestäni ihan kiva ja kevyt. :) Tuikkukippojen hyödyntäminen ei kuitenkaan alun perin ole oma ideani, vaan muistin jonkun muunkin tehneen Helmetti -foorumilla koruja/koristeita tästä materiaalista.

Nyt voisikin siirtyä nauttimaan vielä lisää tästä jouluisesta fiiliksestä, jota ei pariin vuoteen ole itselläni ollut. Vesisade pilaa hieman tunnelmaa, mutta yritän olla huomiomatta ja kuuntelen Bublén muitakin joulubiisejä tuubista. Mukavaa aaton aaton iltaa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos ja kumarrus kommentista!