perjantai 27. tammikuuta 2012

Kruunupäivä


Se oli sitten siinä. Vika koulupäivä. :) Ensi viikolla vielä koeviikko ja sitten alkaa oikeasti se lukuloma.

Mutta takaisin otsikkoon: meillä on koulussa tapana, että juurikin viimeisenä lukiopäivänään koulun abit laittavat kruunun päähänsä. :) Hauska tapa mielestäni! Olisi vaan voinut vielä useammalla olla se kruunu kuin tänään oli... ;)




Itse halusin heti alusta asti tehdä omin kätösin kruununi. Pyörittelin ideoita mielessäni ja googlettelin hieman. Lopulta heivasin kruunuideat metsikköön ja päädyin tiaraan. Ja kuvissa näkyypi sitten lopputulos. :D

(Tosin kuvat eivät ehkä nyt maailman havainnollistavimpia ole ja sävyjäkin tuli näköjään säädeltyä vähän liikaakin...hups.)



Metalli on kuparia (yllätys yllätys) ja helmet lasia; käytin hopeasisuksisia siemenhelmiä (koko muistaakseni 8/0, läpinäkyviä siemenhelmiä (koko noin 11/0) sekä kirkkaita biconeja (isossa silmukassa keskellä). Harkitsin muutaman ison kattokruunukristallin sijoittamista noihin silmukoihin, mutten halunnut tästä liian blingiä, joten jätin ne sitten pois.

Täytyy vielä sanoa, että oli kyllä ihan mieletön fiilis tätä tehdessä! Mukava flow ja muutenkin nautin hurjasti, tällaista kieputtelua kun ei ole hetkeen tullut tehtyä. Oli suorastaan rentouttavaa kaiken muun häsäämisen keskellä. :)



Viimeiseksi kysymykseksi mulle kuitenkin jää, että mitä ihmettä tämän päivän jälkeen teen tällä? :D Vuodessa kun ei taida olla kovin montaa tilaisuutta, jossa tiaraa voisi ilman suurempaa humiota käyttää...

8 kommenttia:

  1. Katoinki matikan tunnilla sun tiaraa, ja tajusin kyllä heti että se on itsetehty :) Siis siinä mielessä, että se oli niin paljon nätimpi kuin muiden muoviset härpäkket :D

    Itte en tosiaan vaivautunut ottamaan kruunua, enkä tilannut edes pizzaa... En ymmärrä tollasista jutuista mitään. Se on jotenki niin pinnallista muka hauskanpitoa, kaikki tempaukset ja tapahtumat...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos :)

      Itse taas tykkään kaikenlaisista tempauksista ja tapahtumista, johtuen varmaan kahden vuoden hallituksessa olosta ja siitä, että kaveritkin on niissä yleensä innolla mukana. :) Tällaiset tuo mielestäni mukavaa vaihtelua siihen perusarkeen. Mutta jokainen toki tavallaan! :) Mä en muuten myöskään ottanu pizzaa - ensinnäkään en tykkää ko. paikan pizzoista ja toiseksi en olisi ehtinyt syömään sitä kun piti ehtiä kotiin ennen nuohoojaa. :D

      Poista
    2. Itse yliopistolla ainejärjestön hallituksessa useamman vuoden olleena voin sanoa ihan samaa, siis että lähtee mielellään erilaisiin tempauksiin mukaan. Meidän porukka aikoo osallistua keväällä Extreme Run-huumorisarjaan, johon pukeudutaan hassuihin asuihin. Juoksuradalla on sitten kaikenlaisia esteitä autonrenkaista lähtien. Meilläkin suurin osa tapahtumiin osallituvista on hallituslaisia, ja sitten ne pari innokasta, fukseja lähinnä, jotka ei vielä ole hallituksessa (mutta tahtoo joskus olla). Niin kai se menee aina.

      Poista
  2. Noo, sitten kun menee naimisiin voi tulla tarpeeseen. :) Kaunis on kyllä. Harmi kun meillä ei ollut lukiossa tuollaista perinnettä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, siihen voi mennä kyllä vielä aikaa, mutta pidetään mielessä.. :D Kiitos. :)

      Tällä tempauksella ei vissiin olekaan niin pitkät perinteet kuin luulin; esimerkiksi muutamia vuosia sitten samaa lukiota käyneillä veljilläni ei kuulemma ollut tämmöistä tapaa. Kuka tietää, lieköhän joissain muissa lukiossa samanlaista..

      Poista
  3. Tää "pinnallinen hauskanpito" tempausten muodossa tuo mielestäni väriä kouluarkeen ja on oikeasti hauskaa, ainakin suurimman osan mielestä. Kyllä viimistä koulupäivää pitää juhlistaa. Tempaukset luo yhteishenkeä kouluun ja vaihtelua niille, joilla ei ole varaa mennä spontaaneille lomille ympäri maailmaa. Tämä oli oma mielipiteeni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen samaa mieltä. Tempauksien järjestäminenkin on mukavaa, mutta itse tykkään ehkä eniten juuri osallistua... Hyvin tehty tempaus tuo mukanaan hauskanpitoa ja mukavia muistoja. Erityisen huippua on, jos opiskelijoiden ohella myös lehtorit ja henkilökunta ottaa osaa tapahtumiin ja teemapäiviin.

      Jokaisella on tietysti oma mielipiteensä ja hyvä niin. :)

      Poista
    2. Aivan hirmuisen suloinen tiara!

      Poista

Kiitos ja kumarrus kommentista!