maanantai 30. heinäkuuta 2012

30. heinäkuutaMinä kun jännitin reaktiota, joka välivuottani koskevasta postauksesta mahdollisesti tulisi... Mitä vielä! Lukijani yllättivät minut täysin, sain tavattoman kannustavaa palautetta päätöksestäni pitää "vapaa vuosi". :) Suuren suuri ja lämmin kiitos vielä kaikille, ihan melkeinpä liikutuin sanoistanne! <3 Välivuosi tuntuu päivä päivältä yhä enemmän hyvältä vaihtoehdolta. Siitä kertonee myös perjantaiaamuna kokemani hurja onnellisuus- ja kiitollisuusfiilis. Olin vaan ihan älyttömän onnellinen sillä hetkellä kaikesta. :) Olo on stressitön ja rento. Tätä olenkin kaivannut.Mutta asiasta kukkaruukkuun; kuten varmaan on käynyt ilmi, kirjoittelu on kesän aikana jäänyt vähän vähiin. Tarkoituksenani oli alkaa postailemaan useammin sekä järkätä vihdoinkin synttäriarvonta kesätyöni loputtua viime viikon perjantain jälkeen, mutta kävikin niin että työsuhteeeni jatkuu vielä tämän viikon. Vadelmakausi on nimittäin kiivaimmillaan näinä viikkoina ja vadelmanpoimijoita siis tarvitaan. :) Eipä siinä mitään, ihan mielelläni töissä olen, vadelmien poimiminen kun on vieläpä oikeastaan mielekkäintä hommaa luomutilalla! Mutta postailutahdin kiihtymistä saa vielä hetken odottaa..

Kuitenkin mieleeni tuli, että kiinnostaisiko teitä lukea jokaisesta kolmesta lukiodiplomini korusta erikseen postaus? Voisin kirjoitella hiukan enemmän mistä kunkin korun idea sai alkunsa, esitellä työvaiheita ja tekoprosessia sekä ehkä ottaa vielä kuvia pelkistä koruista. Miltä kuulostaa? Jos kiinnostusta on yhtään, teen postaukset mielelläni. :)

Mukavaa alkanutta viikkoa!


4 kommenttia:

 1. En ollutkaan ennen huomannut tuota lukiodiplomi työtäsi. Sehän on ihan mielettömän upea.
  Kuten jo aiemminkin sanoin, niin olet lahjakas.
  Toivon, että Suomessa tulee aika, jolloin kaltaisesi lahjakkuudet pystyisivät elättämään itsensä käsitöillään.
  Toivon, että ihmiset kyllästyvät tuotteita joissa kaikissa nykyään lukee "Made in China".
  Haluiasin siis kuulla myös enemmän mistä sait inspiraatiosi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Minäkin toivon syvästi, että vielä joskus käden taidoillaan pystyisi ansaitsemaan elantonsa täällä Suomessa, ja että kotimaisuutta aletaan arvostaa enemmän.

   Kiva kuulla, alan siis miettimään postauksia! :)

   Poista
 2. Kovin mielelläni lukisin lisää erityisesti korujesi kuvioinnin synnystä ja taustoista. Ne ovat hyvin mielenkiintoisia. Joten laitahan tekstiä ja lisää kuvia, kiitos! Näitä sinun postauksiasi on aina hauska lukea (ja luontokuvasi ovat uskomatonta silmänruokaa!).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Helmisusi! Postauksia tulee siis ehdottomasti aiheesta, laitan tuon kuvioinnin erityisesti korvan taakse muistiin. :)

   Poista

Kiitos ja kumarrus kommentista!