torstai 6. syyskuuta 2012

Tappelupukarit: the end 2

 Tähän väliin pieni keskeytys Ahvenanmaan reissukertomukseen.
........

Ehkäpä tässä tulee oikeasti viimeinen osa tappelupukareista? Aiemmat osat: 1, 2, 3, 4 ja 5.

Eli eli, ne lukijat, jotka ovat tilannetta seurailleet viime keväästä asti, ehkä arvaavat mistä oikein on kyse. :) Minulla on nyt vihdoinkin iloisia uutisia kissarintamalta: Leevi sai uuden kodin!Laitoin nettiin eri paikkoihin ilmoituksia Leevistä - kiitos vinkeistä teille lukijoille! :)Yhteydenottoja ei kuitenkaan oikein tuntunut tulevan, joten keksin myös tehdä tulostettavia ilmoituksia Leevistä. Veimme niitä muutamien lähiseudun kauppojen ja kirppisten ilmoitustaululle. Sunnuntaina vein puolen päivän maissa yhden ilmoituksen lähikauppamme seinälle ja bäng - pari tuntia myöhemmin sain soiton!

Koko juttu eli omistajanvaihdos tapahtui todella nopeasti, ja olisinkin ehkä tehnyt jotain toisin.. Mutta anyways, tärkeintä on, että Leevi on tällä hetkellä uudessa, hyvässä kodissa. :) Uusi koti ei ole kovin kaukana täältä meiltä. Mikä parasta, se sijaitsee pikkukylässä, jossa ei ole liikennettä paljoa mitään. Voisi kai sanoa että maalla, kun vieressä on hevostilakin. Toivon kovasti, että Leevi sopeutuu uuten paikkaan! Ainakin uudet omistajat olivat kissarakkaita ja vaikuttivat kärsivällisiltä, joten olen luottavainen.

Hämmästyimme vielä enemmän, kun sain sunnuntai-iltana ja viikon alussa yhteensä vielä kolme yhteydenottoa lisää Leevistä! Ja me kun luulimme, ettei sitä kukaan halua.. Tällä kertaa oli todella kiva olla väärässä. :)


Summa summarum: miten saada kissalle uusi koti:
  • printatut, kuvalliset ilmoitukset kauppojen seinillä
  • tavaranmyyntipalvelut netissä + useita kuvia ilmoitukseen
  • muut paikat netissä, joissa voi laittaa ilmoituksen kissastaan
Kun asiaa ajattelee, niin eipä sitä välttämättä tarvitse lähteä merta edemmäs kalaan. Mekin nimittäin alkujaan bongasimme Lassin ja Leevin juurikin kaupan ilmoitustaululta (no ei nyt tietenkään kirjaimellisesti :D), emmekä muistaakseni netistä edes katsoneet jos lähiseudulta löytyisi kissoja.

Kiitos vielä kaikille tsempanneille ja hegessä mukana olleille! Nyt kotona on ihanan rauhallista, ovenkahvoja ei tarvitse teippailla tai vaihdella kissoja huoneesta toiseen. Saamme vihdoinkin nukuttua yömme hyvin ja Lassikin on rennompi. :) Tokihan Leeviä ikävä tulee, mutta näin on paljon parempi. Tiedä siitäkin, josko sitä voisi joskus käydä katsomassa kun sen verran lähellä asustaa.. :)

2 kommenttia:

  1. Ei varmastikkaan helppoa ole antaa toiseen kotiin omaa rakasta lemmikkiä, mutta onneksi Leevi sai hyvän kodin.

    VastaaPoista

Kiitos ja kumarrus kommentista!