torstai 20. joulukuuta 2012

Puoli Seitsemän synttäreillä


Näin yli pari viikkoa jälkikäteen onkin hyvä palata takaisin Puoli Seitsemän -ohjelman synttäreiden tunnelmiin.. Noo, parempi kai myöhään kuin ei milloinkaan. :D

Matkasin siis junalla Helsinkiin, ja pitipä juuri sinä päivänä mennä kun iski alkutalven ensimmäinen kunnon lumimyräkkä - juna oli tunnin myöhässä. No, eipä se hirveästi haitannut, mitä nyt piti vähän kiristää aikataulua.

Ehdittiin siis viideksi Ylelle, ja siellä olikin jo iso joukko ihmisiä odottelemassa pääsyä synttäripaikalle. Ennen "pääpaikalle" pääsyä odoteltiin jonkin aikaa siis tämännäköisessä käytävässä:


Tai oikeastaan tässä kuvassa on alkanut jo tapahtua, kun ohjelman juontajat Marja Hintikka ja Mikko Kekäläinen tulivat ovelle ja kertoivat mitä tulee tapahtumaan. Ohjelman introa varten kuvattiin pätkiä, kun kaikki vieraat kävelivät jonossa juontajien ohi ja tervehtivät kättelemällä. :)

Seuraavaksi päästiin tapahtumapaikalle, isoon aulaan joka oli korsiteltu mm. sinisin ja pinkein ilmapalloin sekä pöydät keltaisin pöytäliinoin. Ennen lähetystä ei muuten saanut ottaa kuvia, joten nämä kaikki kuvat on siis lähetyksen jälkeen.

Kuten sanottu, ulkona oli melkoinen lumimyräkkä!Kameroita oli joka puolella, myös yläilmoissa.
Suuressa lahjapaketissa oli yllätysartisti, joka paljastui lähetyksen lopulla Tuuliksi.
Tapahtuman lopuksi PS:n toimittajat tulivat sisääntuloaulaan ja heidän kanssaan sai jutella. Jotkut innostuivat ottamaan yhteiskuvia juontajien kanssa, joten allekirjoittanutkin halusi. :D Siitä kuvasta ei tosin tullut ihan julkaisukelpoinen (miten niin ihme ilme aina väärään aikaan?), joten sitä ette nyt näe. ;)

Juhlaa varten tuli kuitenkin tehtyä pääkoriste (en keksinyt parempaa sanaa kuvaamaan asustetta) kuparilangasta, kuparihelmistä sekä Swarovskeista. Lisäksi edellisenä iltana keksin vielä kieputella koruun sopivan sormuksen. Kun pääsin juttelemaan juontajien kanssa, tuli jotenkin puhe harrastuksista ja kerroin koruilustani ja päällä olevista koruistani. Marja tuntui tykästyvän niihin, ja lennossa sain idean lahjoittaa sormus hänelle. Niinpä annoin sormuksen Marjalle ja hän oli kovin kiitollinen, sainpa oikein halauksen. :) Tuli kyllä hyvä mieli!

Niin ja sormuksesta ei tietenkään ole kuvaa. :D Mutta ei se mikään kovin monimutkainenkaan ollut. :) Pääkoristeesta on kyllä tulossa oma postauksensa.


Summa summarum: Synttärit olivat mahtava kokemus, oli mukavaa! :)

2 kommenttia:

  1. Eikö oo vähän mautonta mennä antamaan jollekin ajankohtaisohjelman juontajalle lahja? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miten sen nyt ottaa - jokaisella on oikeus mielipiteeseensä. :)

      Poista

Kiitos ja kumarrus kommentista!