torstai 7. maaliskuuta 2013

Talviunesta herääminen

Heipskukkuu!

Onpa tullut oltua erittäin omistautunut bloggaaja, oikein hävettää.. Kun tekemistä riittää, meinaa bloggailu joskus unohtua. Vaikka mielessä onkin välillä käynyt että voisi tännekin päivitellä mitä tapahtuu. :)

Mutta nyt ollaan heräilty talviunesta. :D Sen myötä tässä hiukan kuvia mitä on tullut tehtyä/tekeillä:

Maalailtua huonetta Uula -maalilla...


..opeteltua itselle ihan vieraan tietsikkaohjelman käyttöä...


...aloitettua uusi kansalaisopiston kurssi...

...ja tehtyä mahteja kirppislöytöjä...

Sekä opiskeltua. Kuvittele tähän kuva läjästä muistiinpanoja ja biologian kirjoja.

Siinäpä lyhykäisyydessään. :) Kaikista aiheista olen toki aikeissa kertoilla enemmänkin. Ehkä näin kevään hiipiessä postailukin taas virkistyisi. Ainakin ihana kevätaurinko piristää kivasti mieltä ja kehoa - samoin kuin jo ajatuskin lähenevästä kesästä. :)

Ja nyt tulikin mieleeni, että pitäisi ehkä ottaa oikeasti harkintaan Instagram -tilin teko.. Onko joku muu kokeillut sitä, tai seuraa jotakuta? Kokemuksia?


Edit 8.3. Sain kommenttia, että postauksen kuvat ei näy - mutta omalla koneellani näkyvät. Kaipailisin tietoa, miten muilla?

4 kommenttia:

 1. Kiva että säkin olet herännyt. :D Ei näy nuo kuvat ainakaan minulle, sitä vaan tulin sanomaan. En sit tiiä eikö näy vain mulle, yritin aukasta uuteen välilehteenkin :) instagrammia käytän, mut löytää sieltä nimellä miinaminde. Kauheasti ei ole seuraajia (eikä seurattavia) niin aika harmittavan vähän tulee käytettyä tuota! Ja tosiaan, koneellahan mun profiilia pääsee katsomaan täältä http://instagram.com/miinaminde/ :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, tosiaan vähän on tullut horroksessa oltua blogin suhteen. :D No voi hitsi, kiitos tiedosta! Omalla koneella kuvat näkyy ongelmitta.. Hmm, yritän selvittää asiaa. Mitä verkkoselainta muuten käytät - voisikohan sillä olla osuutta asiaan? Itselläni Opera.

   Instagramista olen alkanut kiinnostua, tosin pelkään että sovellus ei toimi veljen vanhalla luurilla.. :D No, pitänee kokeilla. Ja kiitos linkistä, käynpä kurkkaamassa profiiliasi! :)

   Poista
 2. Kuvat näkyy. Ipad, crome. Nahkakuva mielenkiintoinen. Mitä siitä syntyy?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vastauksesta! Kuvassa näkyvistä materiaaleista on syntymässä käsin ommellen hanskat kevääksi. :)

   Poista

Kiitos ja kumarrus kommentista!