sunnuntai 28. helmikuuta 2010

Kevätfiilistelyä


(sain kauniita tulppaaneja hiihtoloman kunniaksi. :) )

Olen itsestäni jopa ylpeä ( :D), sillä sain viimeisenä lomapäivänä tehtyä kolme rannekorua yhteen mittaan, ja käytettyä helmiä, josta en ole keksinyt mitään.. Osa helmistä on nimittäin hmm.. ainakin 3 vuotta vanhoja. :DTästä yhdistelmästä tuli yllättävän kiva. Sain vihdoinkin tungettua johonkin nuo piinaavat keltaiset helmet (jotka ovat oikeasti heleämmän keltaisia) ja tuon vihreän sydämen.
Tässäkin korussa vielä noita keltaisia, mutta tähän ne (onneksi) loppuivat. Nuo kaksi kelta-punaista helmeä ovat olleet erittäin haasteellisia yhdistää mihinkään.


Tästä tuli mukavan siro ja keveä. Kaikissa koruissa on muuten metallina hopeoitu kupari ja lukot on hopeoitua mitä-lie metallia..

Kuvista tuli ihanan valoisia, katolta pudonnut lumi kinostui ikkunan eteen ja heijasti mukavasti lisää valoa. :)

Mutta tähän loppuu loma, tuntui taas todella lyhyeltä. Onneksi tuleva kevät kannustaa ja ilostuttaa arkea. Mukavaa helmikuun viimeistä päivää kaikille!

Translation: I made 3 bracelets of beads that have been in my beadingbox even for 3 years. The colours are quite happy and they remind me of spring which is coming... :) Materials are glass beads and silver plated copper.

4 kommenttia:

 1. Ihanan värisiä ja oikein kivan mallisia myös! Hyvää helmikuun viimeistä & maaliskuuta. (:

  VastaaPoista
 2. Ihanaa vihreää... Keltapunainen yhdistelmä onnistui hyvin :)

  VastaaPoista
 3. Todella kauniita koruja! Kuvaat todella hienosti korusi! Minäkin pidän korujen teosta (tosin nyt jäänyt vähän vähemmälle) ja valokuvamisesta:)

  VastaaPoista
 4. Elios: Kiitos ja kiitos samoin! :D

  Peikkonen: Kiitos, samaa mieltä olen (vaikka itse sanonkin). :)

  Auli: Kiitos kommentista, ja tervetuloa uudelleenkin! :)

  VastaaPoista

Kiitos ja kumarrus kommentista!