keskiviikko 18. elokuuta 2010

Kukkia siellä, kukkia täällä


Ei ole tullut paljoa kirjoiteltua tai tehtyä mitään, koulu vie aikalailla kaikki mehut. Tai ainakin aikaa. No yksi vähän isompi projekti on meneillä, mutta siitä joskus talvella lisää. ;) Mutta, jotain ennen koulun alkuakin tuli tehtyä:

Joku saattoi ihan "vähän" innostua, nimittäin tästä ohjeesta. Ensiksi harmittelin ettei minulta löydy mitään kivaa kuviollista puuvillakangasta. Sitten muistin hetki sitten ohuesta farkkukankaasta tekemäni farkkuliivin, siitä ylijäänyt kangas voisi sopia. Kokeilin sitä ja johan oli helppo ja mukava tehdä! Sitten lähti vähän mopo käsistä.. Kuvat kertokoon loput.

Kaikki matskut kierrätettyjä (farkkukangas farkuista, vaalea kukka kirkkaan sinisillä kärjillä on farkkujen taskun vuorikangasta (kärjet värjätty kangasväreillä), muut kukat eri paidoista), paitsi kukkien takana sijaitseva kiinnitystsydeemi. Tulipa aika erikoinen lauserakenne.. :DNäihin kukkasiin sai lisäksi kivasti käytettyä niitä yksittäisiä "ihme"nappeja, sekä erinäisiä jämäkankaan palasia. Rakastan erityisesti noita tummansinisiä farkkukukkia, ja niiden messingin värisiä nappeja, aivan ihania! (jep, kuva voisi olla havainnollistavampi noista napeista) Onnekseni löysin kyseisiä nappeja pienen pussillisen lisää. :)

9 kommenttia:

 1. Tosi kauniita! Olet taitava Maria!

  VastaaPoista
 2. Söpöjä! Taidan käydä katsomassa ohjeen joskos joskus saisi itsekin aikaiseksi kokeilla. Varsinkin farkkuna nuo kukat ovat tosi herkkuja!

  VastaaPoista
 3. Noita kukkai pitääkin kokeilla tehdä, tosi kiva malli, vähän niinkuin minun yksi satiininauhakukkani :)

  VastaaPoista
 4. Ihania kukkasia! Kiitti vinkistä, täytyy joskus itsekin kokeilla tätä ohjetta.

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommenteista kaikille! :) Todellakin, nämä ovat tosi söpöjä ja tuovat kivan lisän asuun. Aijjuu, ja ei, en käytä kaikkia kukkia kerralla, vaan yleensä 1 tai 2 kpl. :D

  VastaaPoista
 6. Aika hauskoja :) Tollaset kukat sopis olka-/käsilaukkuun koristeeksi... Omissa vaatteissa en niitä käyttäisi, mutta se nyt onkin ihan persoonasta kiinni :D Olet kyllä taitava :)

  VastaaPoista
 7. ja tajusin muuten kun katoin tota ohjetta, että ehkä jopa MINÄ, joka en ikinä ole osannut tehdä mitään, voisin osata tehdä tollasia :o ei se ainakaan näytä vaikealta... ja kunhan sillä ei ole mitään tekemistä ompelukoneiden kanssa ni I'll be fine :D

  VastaaPoista
 8. Kiitos anni! :)

  Itseasiassa tänään hätkähdin oikein kunnolla kun näin kovin tutun näköisiä kukkasia koululaukussasi matikan tunnille mentäessä. :D Koulun jälkeen riensinkin katsomaan blogiisi ja sen jälkeen tänne... :D

  Mutta tekemäsi kukat olivat oikein nättejä! :) Ja ei kovin vaikeita tehdä, vai mitä?

  VastaaPoista

Kiitos ja kumarrus kommentista!