lauantai 29. joulukuuta 2012

Joululahjakoruja

Joulu tuli ja meni sekä tuli samalla pidettyä hiukan taukoa bloggailusta. Joulusta on muuten tulossa pidmpää kertomusta, kunhan saan ulkoisen kovalevyn pelaamaan yhteistyössä tietokoneen kanssa. Juuri sain tämän postauksen korukuvat siirrettyä nettiin kunnes töppäsi. Mutta mutta, kuvatuksia joulusta siis tulossa heti kun saan ne nettiin. :)


Sitten itse asiaan, eli koruihin! Täksi jouluksi tein nimittäin jotain, mitä olen suunnittelut jo useana vuonna tekeväni: näpersin koruja lahjaksi. Minun on pitänyt monena jouluna ilahduttaa sukulaisia tekemilläni koruilla, mutta opiskelujen ohessa aika ei vaan ole riittänyt. Onneksi tänä vuonna välivuoden ansiosta aikaa löytyi tarpeeksi ja olinpa jopa aika ajoissakin. :)

Eli nyt luvassa piiitkästä aikaa koruja!


Classic -korvakorut: 925 sterling hopea, makeanveden helmet ja Balihopea.

Simppeli malli ja värit käy kaveriksi monen kanssa. :)


Kuplivaa -korvikset: särmikkäät lasihelmet, kristalli, hopeoitu kupari.

Hiukan kimallusta vaikka uuteen vuoteen.. Rakastan erityisesti keskimmäisten kristallien kimaltelua valossa. :)



Sammal -rannekoru: sammalakaatti, makeanveden helmet, kristalli, Balihopea, 925 sterling hopea.

Tästä tuli suosikkini, sillä vihreä väri kuuluu omiinkin lempiväreihini. Pienet kristallit väleissä tuovat hieman keveyttä sekä kimallusta mukaan.





Perhoset -kaulakoru: makeanveden helmet, lasihelmet, hopeoitu kupari, korumetalli.

Nämä perhoset ovat olleet laatikossani vuodesta -08. :D Tai no, ne olivat aika kauan hukassa mutta löytyivät siivouksen yhteydessä ja nyt vihdoin sain ne koruksi asti! Kieputin perhospohjiin ohuella metallilangalla violetteja hopeasisuksisia siemenhelmiä ja liitin ketjuosaan samansävyisiä lasihelmiä. Juuri ennen paketointia vaihdoin vielä tuon perhosten välissä olevan helmen metallilenkiksi.


Sweet butterfly: makeanveden helmet, lasihelmet, strassikivet, hopeoitu kupari, korumetalli.

Samassa perhosflowssa tuli tehtyä toinenkin koru laatikosta löytyneen perhosen inspiroimana. Tähän liitin muutaman strassin perhosen keskelle.


Inka -kaulakoru: kivihelmet (kivilajista ei tarkkaa tietoa), metallihelmet, hopeoitu kupari.

Tein aikoinaan sukulaiselle pari korua hänen ulkomailta tuomistaan helmistä. Nämä kaikki helmet jäivät niistä kahdesta korusta yli ja hautautuivat laatikon pohjalle. Nyt siivouksen yhteydessä löysin ne taas ja päätin tehdä kolmannen korun. Kuvan oton jälkeen lisäsin velä muutamat isohkot pyöreät metallirenkulat keveyttä tuomaan.


Lahjat taisivat olla mieluisia, ainakin mitä kommentteja kuulin. Ja mikäs sen parempi palaute tällaiselle näpertelijälle. :) Tarkoitus oli tehdä itsellenikin koru jouluksi, mutta ennen aattoa iskenyt flunssa vei sen verran voimia että tekemättä jäi. No, eipä sen niin haitannut kun varastoista löytyy valmiitakin koruja. :)

4 kommenttia:

  1. Inka-kaulakoru on sellainen jota pitäisin usein :-D
    Ihania lahjoja kaikki!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Itsekin tykästyin Inka -koruun ja voisin myös kuvitella käyttäväni moista. :)

      Poista
  2. Oi jehna ku on ihanan klassiset ja kauniit nuo mv -korvikset :) Tykkään myös todella paljon tuosta sammalakaatti rannekorusta koska mulle iskee myöskin tuo väritys ja lujaa :) Sammalakaateissa on jotain ihanaa syvyyttä, nam ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Sammalakaateissa todella on sellaista tiettyä kiehtovaa syvyttää ja hehkua, jopa mystisyyttä. :) Pitäisikin varmaan tehdä myös itselle samaisista helmistä koru kun niistä niin tykkään.. :)

      Poista

Kiitos ja kumarrus kommentista!