perjantai 23. heinäkuuta 2010

Berliini/1


Lähdimme isän ja toisen isoveljeni M:n kanssa lauantaina 17. päivä Saksaan, Berliiniin, ja tulimme tällä viikolla kotiin. Menimme katsomaan sitä toista isoveljeäni T:tä joka on asunut nyt puoli vuotta siellä (ja asuu vielä varmaan vuoden verran). Olimme muutenkin lomailemassa ja tutkailemassa vierasta kaupunkia T:n johdattelemana. Oli kyllä kiva matka! Matkakertomusta tulee myöhemmin lisää ja tarkemmin (kun nyt ei oikein suju kirjoittaminen).


Kovin montaa kuvaa en ottanut, sillä en kantanut raskasta kameraa mukanani joka päivä. Tässä ja myöhemmin tulee kuitenkin joitain.

Erään liikenneympyrän ympärillä sijaitseviin kerrostaloihin oli maalattu hauskoja liskoja. :DTämmöinen löytyi yhden kerrostalon vierestä.

Ratikan aikataulu. Ratikkoja kulki mukavan usein.

Näkymä ratikkapysäkiltä hotellin läheltä.

Katu, jolla hotellimme sijaitsi.   
Kokeilin nyt tällä kertaa käyttää tässä postauksessa uusittua kirjoitusalustaa, mutta hankalaa tälläkin tuntuu olevan järjestää kuvia haluamaani järjestykseen, menevät itse mihinkin. Pöh! :/  Plussaa tulee silti siitä, että kuviin voi kirjoittaa kuvatekstejä. Mutta taidan silti vaihtaa siihen vanhaan kirjoituseditoriin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos ja kumarrus kommentista!