maanantai 12. heinäkuuta 2010

Kadonneiden hiirien kätköOlen melkein koko viime viikon siivonnut talomme yläkerran aulaa, joka on ollut jo aika kauan aivan järkyttävässä kunnossa. Tavaraa lojuu pitkin poikin, veljet jättävät kaikkia muttereita, ruuveja, metallilevyä yms. lojumaan ympäriinsä kun välillä käyvät kotona ja tekevät projektejaan. Tavaraa on uskomaton määrä. Epäilen sen johtuvan siitä, että emme ole muuttaneet tästä talosta syntymäni jälkeen. Eikä kukaan ikinä vietä edes oikeasti aikaa tuolla aulassa. (paitsi minä kun pari kertaa vuodessa jaksan taistella saumurin kanssa)

Nyt kuitenkin aloitin vihdoin ja viimein suuremman luokan siivouksen (:D), lattian ja mattojen imuroimisenm, sekä pölyjen pyyhkimisen lisäksi moppasin parketit ja ylimääräiset tavarat saavat mennä kirpputorille. Samoin on pari ylimääräistä huonekaluakin. Ja kaikki, ihan kaikki oli kuorrutettu kauniisti kissankarvoilla. Ahh.

Tästä saammekin hienon aasinsillan itse aiheeseen. Kuvissa on löytöni mm. sohvan ja kaappien takaa, toisen kissamme Leevin kadonneet hiiret. Ihmettelemme aina että se onnistuu hukkaamaan uuden hiiren parin päivän kuluttua ostamisesta. Noh, nyt tuntui löytyvän niistä suurin osa, vaikka tuntuu ettei tuossakaan taida ihan kaikki olla. :)
Hiirien paljoudesta oltiin niin hämmentyneitä ettei tiedetty mitä olisi tehty. Siispä nuuhkimisen nukkumaan hiirien viereen.Kaikki "karkulaiset" vielä siististi rivissä. Ja kaikkia aivan varmasti kiinnosti tämä postaus! :D Minua vaan nauratti niin kovin kun hiiriä alkoi pikkuhiljaa löytymään yhä lisää. :)

Nyt hiiret on taas levitetty iloisesti ympäri taloa.

5 kommenttia:

 1. Haha, mahto olla kisulle kiva ylläri saada noin monta hiirtä yhtä aikaa :D Suloinen postaus ja hienoa että sait aulan siivottua, tulee aina kiva fiilis ku saa vähän järjestystä aikaan ;>

  VastaaPoista
 2. Hih, kiitos kommentista! :D Ajattelin ettei kukaan viitsi kommentoida tällaista postausta. :'D

  Juu, Leevi oli aikalailla ihmeissään että mitä tekisi.. Raukka ei osannut päättää minkä hiiren ottaisi niin kävi nukkumaan kaikkien viereen. :D

  Jep, nyt on todella kiva tunne kun siinä aulassa mahtuu jopa kävelemään. Itseasiassa en muista koska sitä viimeksi olisi edes imuroitu. xD Maton kissankarvakerroksesta päätellen se oli "aika" kauan sitten. No joo. Mutta kun kukaan ei ikinä oleile siellä, aula on vain osittain läpikulku veljien huoneisiin. Mutta nyt kyllä kelpaa näyttää kelle vaan. :)

  VastaaPoista
 3. Hih, juuri näin se menee :). Kaikki lelut mystisesti kadoksissa mutta siivoapa kerran urakalla ni johan löytyy.

  VastaaPoista
 4. Meillä vähän sama homma mutta mökillä ja ne on sellaisia koirien puruluita joita löytyy pihalle piilotettuina!

  VastaaPoista
 5. Kiitoksia kommenteista! Taitaakin olla sitten ihan yleistä lemmikinomistajien keskuudessa. :D

  VastaaPoista

Kiitos ja kumarrus kommentista!