tiistai 27. heinäkuuta 2010

Tättärää...

..ja rumpujen pärinää... Sillä nyt julkaisen arvonnan tulokset!


 Kirjoitin jokaisen osallistujan nimen omalle arpalapulleen ja taitoin kahtia...


Onnettarena toimi isäni (ja purkki, jossa lappuset olivat, on itse tuunaamani Pringles purkin pohja, joka toimii kynäpurkkina).


Seuraavassa kuvassa kaksi onnekasta joiden arpalipukkeet noukittiin sattumanvaraisesti muiden joukosta...


 Ja voittajat ovat....


 Johanna L. ja sassenach!

 Onneksi olkoon voittajille, sähköpostia lähtee tulemaan ihan näillä näppäimillä. :)

---

Haluan vielä kiittää kaikkia, jokaikistä osallistujaa osallistumisesta. En itseasiassa uskonut että näinkin moni osallistuisi, joten olen iloinen. :D Vastaukset kysymyksiin ovat minulle todella, todella tärkeitä, ne saivat hymyn huulilleni: on ihanaa kuulla että moni pitää blogistani, ottamistani kuvista, tekeleistäni ja kirjoituksistani ja vielä käy täällä uudelleenkin vierailulla! Luin ja luen jokaisen vastauksen huolellisesti läpi ja, pyrinkin kehittämään blogiani sekä kirjoituksiani/postauksiani niiden antamaan suuntaan. Kaiken "palautteen" ohella ehdotetuista postausideoistakin irtosikin jo inspiraatiota, mahtavaa!

Joten iso kiitos kaikille, jotka lukevat blogiani ja erityisen suuri ja lämmin kiitos arvontaan osallistuneille ja kysymyksiin vastanneille! Ja kommentteja sekä palautetta saa tottakai mielellään antaa vielä jatkossakin. Ihanaa heinäkuun loppua kaikille!

5 kommenttia:

 1. Mikä pettymyksen aalto :( Vaikken mitään ole kyllä koskaan voittanutkaan :D

  VastaaPoista
 2. Upeeta, mahtavaa! En koskaan voita mistään mitään, lotossakin maks. sen euron :) ja nuo korvikset on vaan niin kauniit, kekseliäät ja ihanat.

  VastaaPoista
 3. anni: mitä tähän nyt sanoisi.. :/ Aina ei voi voittaa. (erittäin lohduttavaa, eikö? :D)

  Leikki sikseen. Ajattelin ehkä väsätä myöhemmin toisenkin arvonnan, tämäkin oli tosi hauska tehdä! Että sitä odotellessa. :) (Tai sitten voit tilata mieleisesi korun.. ;))

  sassenach: Todella mukava kuulla että tuli hyvä mieli! :)

  VastaaPoista
 4. Tuli hyvä mieli, ja vieläkin parempi, kun äsken tulin kotiin vietettyäni lomapäivän merellä, ja postilaatikossa oli nuo, luonnossa vieläkin kivemmat, korvikset.:DD Kiitos!

  VastaaPoista
 5. Kiva kuulla! Ja hyvä että tulivat perille, kiitos ilmoituksesta. :)

  VastaaPoista

Kiitos ja kumarrus kommentista!