maanantai 5. heinäkuuta 2010

Outokumpu technologyOlimme tässä taannoin nuoremman isoveljeni luona Espoossa viettämässä viikonloppua. Jo perinteeksi on muodostunut, että käymme aina Espoon kierrätyskeskuksessa, josta en ole tainnut kertaakaan poistua tyhjin käsin. :) Tällä kertaa mukaan tarttui mukaan mm. kuvassa näkyvä sininen Outokummun miesten kauluspaita. Paita kustansi hurjat 33,333... snt. (eli sai kolme vaatetta eurolla, niistä muista vaatteista on tulossa tuunauksia) Ihmettelin vähän, että väärinkäyttämisen riskihän on olemassa kun tällaisia yritysten vaatteita vie muiden ostettavaksi. No jaa, itse en tätä silti väärin aikonut käyttää, vaan oli aivan muita suunnitelmia... 8)
Tuunasin paidasta mekon Chic Stealsin ohjetta mukaillen. Insiproiduin kovasti Madam B.C:n blogissa näkemistäni kangaskukkaista ja halusin niitä mekkooni. No mikäpä siinä, näitä oli hauska tehdä kun töissä oli välillä hiljaista aikaa tai kahvitauoilla.
Tungin kukkasten väliin vielä paidan hihansuista ylijääneitä nappeja. Saattaa olla että lisään vielä muutaman kukkasen, napin tai jotain muuta tähän tekeleeseen.. Ja ainakin olkaimet! Ne ovatkin jo tekeillä, mutten malttanut odottaa että saan valmiiksi vaan mekko oli heti saatava päälle. :)
Kuvista (minun kamerallani) kiitos sille nuoremmalle isoveljelleni. :)

Kuvatukset otettiin Reposaaren Siikarannassa, upealla merenrannalla jossa välillä tulee käytyä perheen kanssa. Oli kyllä kieltämättä vähän viileä pelkässä mekossa ja leggingseissä, kun aliarvioin tuulen kylmyyden, sillä olihan luvattu 27 astetta lämmintä. Onneksi otin huivin ja neuleen (joka näkyykin kädessäni) mukaan. Oli kyllä taas ihana hyppiä paljain jaloi meren hiomilla ja muokkaamilla kivillä. :)

Mekko ei ole niin lyhyt mitä kuvat antavat ymmärtää, kova tuuli nosti sitä vähän väliä ylös.. :D Eli ei siis ollut mikään nappivaatevalinta tuulta ajatellen. No, virheistä oppii. Tulipahan ainakin kivoja kuvia.

Mutta postauksen ideana oli siis tuo mekko mistä tuli yllättävän hyvä. :)

Translation: I made a dress of mens shirt that is on the first picture. (the shirt cost 0,3333... euros) I used Chic Steals's tutorial. I was inspired earlier of Madam B.C's yo-yos so I desided to add them into dress. I also added some buttons. I have to say, I do like the result! :)

My other brother took the pictures with my camera. The beautiful place where the photos is taken is Siikaranta in Reposaari.

p.s I'm on summer vacation so I haven't been speaking or writing English for a month. That's why my English is not that good right now.. :D Actually it was suprisingly hard to write even this.. Hopefully you still do understand what I'm trying to say. :D

8 kommenttia:

 1. Ihana mekko! Ei kyllä arvaisi, että on vanhasta kauluspaidasta tehty... Nuo kukat on tosi kivat.

  VastaaPoista
 2. Voi miten kiva mekko!
  Tuo napituskaitaleen jättäminen näkyville on hirmun jännä tehoste :-)

  VastaaPoista
 3. Onpa kiva mekko! :) Tällainen tutoriaali miesten kauluspaidasta on myös kiva: http://www.cutoutandkeep.net/projects/peasant-top-from-mens-button-up-shirt

  VastaaPoista
 4. Nätti lopputulos! Hienoa, jutustani on inspiroiduttu :) Hassua, sillä olen myös itse koristellut yhden teepparin yo-yo-kukilla, pitäisi ehkä saada jo kuvattua ja postattua sekin näytille :) ja kiitos blogiini linkityksestä :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos! :)

  Mags: itseasiassa minun oli tarkoitus jättää tuo nappikaitale taakse. :) Kun olin saanut melko hyvin rypytettyä ja laskostettua etumuksen, huomasin että nappikaitale olikin sillä puolella. En enää jaksanut alkaa vaihtamaan sitä taakse, mutta on se ihan kiva noinkin. :)

  Inka: linkin tuunauskin näytti kivalta, toivottavasti löydät sopivan paidan. :)

  Madam B.C: Ääks, huomasin vasta nyt että nimessäsi B:n ja C:n välissä on piste, anteeksi! :S Korjaan kirjoitusvirheen heti. Kiitos kuitenkin kommentistasi, ajattelin tehdä näitä kukkasia/yo yo:ta enemmänkin. Mukavaa näpertämistä helposti. :)

  VastaaPoista
 6. Voi vitsit, eipä uskoisi ensimmäisestä kuvasta mitä ja miten ihanaa siitä saa aikaiseksi. Upea tuunaus, olet kyllä niin taitava.

  VastaaPoista
 7. heei tuohan on tosi hieno! Ite alan aina ties mitä tuunausjuttuja, mutta teen ilman ohjeita ni liian monesti ne menee pilalle : D

  VastaaPoista

Kiitos ja kumarrus kommentista!