tiistai 6. maaliskuuta 2012

Ice

Vaihteeksi mielikuvituksellinen otsikko. :D

Ajattelin nyt vähän sanailla taas vaihtuneista jatko-opintosuunnitelmista. Miten niin en osaa päättää? :D Mutta väkisinkin mietin, että mitä jos pääsen opiskelemaan jotain, mutta se ei olekaan yhtään mun juttu? Vaihtaminen ei oikein huvittaisi sen kaiken pääsykoerumban jälkeen.. Mahdollinen välivuosi taas ei niinkään pelota. Mikähän siinäkin on?

Mutta nyt musta tuntuu, että haen ensisijaisesti hakemaan biologiaa lukemaan Turun yliopistoon. Biologia on kuitenkin mulle on ollut aina se suosikkiaine ja kiinnostuksen kohde läpi elämän. Lisäksi töitäkin olettaisi tulevaisuudessa riittävän, kun mm. geeni- ja ympäristöalat kehittyy kokoajan.

Korumuotoilun taas olen hyljännyt melkein kokonaan. En tiedä, ei se vaan tunnu enää sellaiselta, mitä haluaisin tehdä ammatikseni. Mua kun kiinnostaa enemmänkin kokeilevien korujen tekeminen kierrätysmateriaaleista, eikä niinkään kultaseppätyöt niiden luontoa rasittavien materiaalien takia.

Valokuvaustakin vielä mietin. Toisaalta voisi hakea, mutta silti ennakkotehtävät täytyisi tehdä kaikki-tai-ei-mitään -hengessä. Ei niitä voi tehdä vaan "sinne päin". Ja sitten taas mietin, hakisinko Lahteen vai Taikkiin. Lahteen olisi varmaan helpompi päästä sisään, mutta Taik taas lienee arvostetumpi. Taikinkin ennakkotehtävät tuli eilen, ja onneksi ne vaikutti ihan inhimillisiltä toteuttaa. Niin ja Lahden ennakkotehtäviä en ole vielä tehnyt. Onhan tässä "vielä" kuukausi aikaa...eh.

Arhg, pää tässä hajoaa! Mieluiten tahkoisin ensin kirjoitukset läpi ja sen jälkeen miettisin tulevaa. Mutta yhteishaku päättyy noin kuukauden kuluttua eikä tällaista päätöstä ihan viikossa taideta tehdä.

Onneksi näin nätteinä ilmoina voi käydä vähän ulkona tuulettumassa ja kuvailemassa luonnon taideteoksia. Tässä postauksessa jonkun päivän löytö, jäätä. Todella kiehtovia kuvioita, muotoja, ilmakuplia. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos ja kumarrus kommentista!