sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Yhdestoista maaliskuuta


Jäiks, huomenna se alkaa - ylioppilaskirjoitukset! Seuraavat kaksi viikkoa aloitetaan äidinkielen esseekokeella. Sitä seuraa englannin, biologian ja matikan kokeet.

On kyllä ihmeellistä ajatella, että näiden viikkojen jälkeen lukio on ohi. (Sikälimikäli pääsen ylioppilaaksi ;)) Pohdiskelin joku päivä, että ala-asteella ajattelin lukiosta "tuolla veljeni kohta opiskelevat". Yläasteella polkiessani joka ikinen koulupäivä pyörällä koululle poljin samalla lukion ohi. Silloin ajattelin "jes, tuolla minä opiskelen kohta". Lukiossa ollessani ajattelin "täällä minä opiskelen nyt". Ja kohta kulkiessani lukion ohi ajattelen mielessäni "tuolla minä opiskelin". Niin ne vuodet vaan kuluvat.

Mutta nyt hivenen haikeiden ajatusten jälkeen jatkuu valmistautuminen äikän kokeeseen. Mukavaa sunnuntaipäivää kaikille! :)

Peeäs: Ohessa taas kuvia eräältä aamuiselta kävelyltä metsässä rämpimiseltä kamera kaulassa. Ra-kas-tan tuota hiukan taianomaista fiilistä noissa laajemman kuvakulman kuvissa. Tosin fiilis ei ole yhtä voimakas kuin se "livenä" oikeasti oli, mutta kuitenkin. :)


4 kommenttia:

 1. Ja nyt kun seuraavasta koulusta ei kellään ole vielä varmuutta, täytyy kysyä mielessään "missäköhän minä opiskelen seuraavaksi?" :D

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia jälleen sinulla. Ja oikein paljon tsemppiä kirjoituksiin! Itse säikähdin kamalasti muutama vuosi sitten kun olin serkkutyttöni lakkiaisissa (kirjoitti samasta koulusta kuin minäkin aikoinaan) ja huomasin samalla että omista lakkiaisista oli tasan kymmene vuotta. Hui! Miten ne vuodet kuluu sellaisella vauhdilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Se on kyllä jännä, miten nopeasti ja huomaamatta aika loppujen lopuksi kuluu. Vastahan itsekin pääsin peruskoulusta, yläasteelta pois ja nyt ollaan jo siirtymässä lukiosta eteenpäin, huh.

   Poista

Kiitos ja kumarrus kommentista!