lauantai 17. maaliskuuta 2012

Roses


En oikein vieläkään osaa uskoa torstaina tapahtunutta todeksi... Huh.

Eilen englannin kokeeni jälkeen käytiin isän kanssa illemmalla vielä Popovitsin ja hänen tyttärensä näyttelyssä Poriginal -galleriassa. Popovits on siis alkujaan kuvanveistäjä ja eksyi vahingossa korumuotoilun puolelle. Ko. näyttelyssä ei ollut koruja, vaan isompia teoksia. Lisäksi herra oli eilen itse paikalla kertomassa upeista teoksistaan, niiden inspiraatiosta ja työstötavoista, ja se antoikin paljon lisää sisältöä töihin. Kannattaa Porin seudulla liikkuvat käydä katsomassa, näyttely on auki 20.3.2012 asti ja sinne on vapaa pääsy! :)

Popovits muisti minut ja tuli erikseen kiittämään että pääsin käymään katsomassa näyttelyn. :) (Otin sieltä muuten pari kuvaa, voisin ehkä julkaista niitä täälläkin.) Ollessamme isäni kanssa lähdössä hän tuli vielä hetkeksi juttelemaan ja toivotti hyvää jatkoa. :) Oli kyllä mielettömän hienoa tavata hänet!

Nyt tarvitsee keskittyä enää kahteen kokeeseen ja sitten kirjoitukset ovat ohi. En tiedä mihin tulevaisuus minut vielä vie, mutta sitä odotan mielenkiinnolla. Enkä edelleenkään tiedä minne kaikkialle haen, mutta se jääköön nähtäväksi. :D Ainakin sain nyt paljon lisää uskoa itseeni ja taitoihini.

Ihanaa lauantaita, älkääkä aliarvostelko itseänne tai taitojanne! :)

Ei postausta ilman visuaalista puolta - kuvituksena pari räpsäisyt naistenpäivänä isältäni saamistani ruusuista. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos ja kumarrus kommentista!