sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

neljäs maaliskuuta


Apua, nyt on jo maaliskuu! Mihin ihmeeseen tässä vierähti pari kuukauttta? No, ei enää kauaa kun alkaakin jo kirjoitukset...hui. Ja huomenna luvassa bilsan tentti. Kohta alkaakin jo jänskättää..

Blogikin on jäänyt ihan hunningolle lukemisen takia. Pyydän anteeksi! Mutta kirjoituksiin lukemisen ohella olen toki muutakin tehnyt, vaikkei siltä ehkä vaikuta. :D Muunmuassa tein ensimmäisen cv:n ja työhakemuksen koskaan, ja pääsin ensimmäiseen paikkaan johon hain. :) Kyseinen työpaikka on vieläpä ihan unelma, nimittäin luvassa on rikkaruohojen kitkemistä ja marjojen poimimista luomutilalla. No ehkei se itse työ nyt niin jännittävää ole - mutta kun kyseessä on nimenomaan luomutila, olen aivan innoissani. :D Terkuin luomu- ja lähiruokahifistelijä. ;)

Lisäksi viime kuussa oli meidän lukion kuvataiteen lukiodiplomitöiden näyttely paikallisessa kirjastossa. Esittelen näyttelyn ja oman työni paremmin, jahka löydän sopivan välin postauksen naputtamiselle. :) Kuvat sentään on jo valmiina. :D

Ohessa vielä parit kuvat taannoiselta takapihalla rämpimisestä.. Kuinkahan monta kertaa olen hehkuttanut, kuinka rakastankaan jääkiteitä ja -huurretta?

4 kommenttia:

 1. Tosiaan tuntuu ku koko alkuvuosi olis vaan vierähtäny ohi... Koko helmikuukin meni jotenkin ihan heittämällä. Aika jännää silti ajatella, että enää reilu kaks viikkoa niin kirjoitukset on ohi :) Jotenkin meni mun mielestä tää kevät nopeammin kuin syksy... En tiedä :D

  Onnea vielä siitä työpaikasta muuten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta tuntuu joka ikinen kevät siltä että se menee ohi ennenkuin ehdin kissaa sanoa. :D Sitten taas syksy kestää ikuisuudelta tuntuvan ajan..

   Jep, mä en ole jotenkin sisäistänyt vielä, että parin viikon päästä lukio on sitten ihan oikeasti ohi kirjoituksineen. Tuntuu tosiaan oudolta ja jännältä! :)

   Kiitos, oon vieläkin ihan innoissani tästä työpaikasta. :D

   Poista
 2. Olen katsellut blogiasi pidemmän aikaa, mutta nyt uskaltauduin liittymään lukijaksi & kommentoimaan ~ :) Tykkään kamalasti valokuvistasi ja korutöistä! Ihania!
  Tällasia lisää - terveisin yks toinen jääkiteisiin hurahtanut..

  Miharu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämpimästi tervetuloa lukijaksi Miharu! :) Voi kiitos, todella kiva kuulla että töistäni pidetään! Jääkiteet ovat itselleni yksi talven "kohokohta", ne vaan ovat niin kauniin kiehtovia muun talvisen luonnon ohella. :)

   Poista

Kiitos ja kumarrus kommentista!