sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Kuvataiteen lukiodiplomi 2011-2012, portfolio


Jaa toinen osa kuvisdiplomipostauksista! Tällä kertaa vuorossa tekemäni portfolio, joka oli osa diplomia ja arvosteltiin myös.

Tein oman diplomini käsin sitoen kartongista. Kansien pahvit leikkelin vanhoista pahvikansioista, jotka olivat menossa roskiin. Tussasin ProMarkereilla paksulle akvarellipaperille tuota samaa kuviota mitä on ise koruissakin, hiukan erilaisena vaan, ja liimasin pahvien päälle. Sisälehtien kuvat sekä tekstit sommittelin Illustratorilla, jonka jälkeen tulostin ne, leikkasin sopiviksi ja kiinnitin sivuille. Siinä tekovaiheet lyhykäisyydessään. :)

Otin nyt jokaisesta sivusta erikseen kuvan ja liitin ne Illustratorissa vierekkäin yhdeksi kuvaksi, aukeamaksi. Jep, näyttää vähän pöljältä mutta pitäisi tekstit olla ainakin hyvin luettavissa. :) Klikkaa kuvat isommiksi!

muoks. Ilmeisesti kuvia ei saakaan klikattua yksittäin isommiksi, kiitos bloggerin uudistuksen mukana tulleen kuvien selausstydeemin. Koitan selvitellä asiaa jos sen saisi jotakin kauta pois käytöstä, jotta noista teksteistäkin saisi selvää.

Etukansi
Takakansi


Tässä vielä lähikuvaa sidonnasta, jonka tein muliinilangalla. En nyt millään muista sidoksen nimeä, mutta lisään sen jahka se palaa mieleeni. :)

12 kommenttia:

 1. Tämä sun projekti koruineen ja portfoliolineen saa mut haukkomaan henkeä. Uskomattoman taitava ja idearikas olet kyllä.

  VastaaPoista
 2. Vau! Todella hieno tää juttu. Ihanat korut! Olet kyllä todella luova ja taitava.

  VastaaPoista
 3. Mahtava projekti :) Ei minulla vain ollut tuollaista luovuutta käytössä silloin muutama vuosi sitten kun väkersin omaa lukiodiplomiani :D Ei kyllä ollut yhtä osuvaa aihettakaan. Aivan upeat korut ja myös portfolio on ihan huippu! Onnittelut siitä :)

  VastaaPoista
 4. En tiedä tuliko aiempi kommenttini? jotain meni pieleen sen lähetyksessä :D

  Mutta mahtava projekti! Sekä korut että portfolio ovat aivan upeita! Ei minulla vain ollut tuollaista luovuutta käytössä silloin muutama vuosi sitten kun väkersin omaa lukiodiplomiani :D Ei kyllä ollut yhtä osuvaa aihettakaan :) Onnittelut huippuhienosta työstä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli näemmä kahteen kertaan, voin vaikka poistaa tuon aiemman. :)

   Voi liitos, tosi kiva kuulla että tykkäät! :) Itseasiassa pelkäsin ja jännitin etukäteen sitä tilannetta, että mikään tehtävistä ei "kolahda". On meinaan ikävää tehdä sellaisesta aiheesta mikä ei inspiroi sitten yhtään. :/

   Poista
 5. Tosi upea työ kokonaisuudessaan :) En nyt molempiin postauksiin viitti kommentoida, mutta hienoja ovat niin korut kuin portfoliokin :D Toivottavasti tajuat, miten ainutlaatuinen lahja sulla on :)

  VastaaPoista

Kiitos ja kumarrus kommentista!