perjantai 27. joulukuuta 2013

Lahti


Joulu tuli ja meni, ja tänään koneen kovalevyn kuvatiedostoja järjestellessä havahduin, että olen asunut jo yhden syksyn Lahdessa! Nopeasti se aika rientää. Kun en ole blogiin kauheasti kirjoitellut sitten elokuun muuttoni, päätin nyt tehdä löytyneistä Lahtikuvista postauksen.

Olen kotiutunut hyvin uuteen kotikaupunkiini. Tykkään Lahdesta kovasti, sillä luonto on koko ajan lähellä. Yksi suosikkipaikkojani onkin Vesijärven ranta, joka on huikean kaunis - niin kesällä kuin talvellakin. Myös ihan asuntoni lähellä on runsaasti metsää ja hyviä ulkoilureittejä. Enkä malttaisi odottaa että kunnon talvi tulee ja pääsee hiihtämään ja luistelemaan!

No, anyway, postauksessa siis kaikenlaisia kuvia mitä on tullu räpsittyä pitkin syksyä. Itseasiassa ensimmäisessä kuvassa on opinahjoni. :) Tai oikeastaan luentosalit ja labrat sijaitsee juuri toisella puolella rakennusta, mutta sieltä en ole huomannut ottaa kuvaa.

Niin ja palailen joulujuttuihin vielä myöhemmin. Mutta nyt löpinät sikseen, on Lahtikuvien vuoro. :)
4 kommenttia:

 1. Vau, näyttää kivalta paikalta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se onkin! Tosin valikoin vain edustavimpia kuvia, joten ihan totuudenmukaista käsitystä ei kaupungista näin pienellä otoksella taida saada. ..Mutta ei kai se niin tarkkaa ole. Yhtä kaikki, ainakin itse tykkään! :)

   Poista
 2. Hei!
  Ihanat kuvat. Nuo sumuiset kuvat sekä kuva kävelijästä auringonlaskua vastaan on huippu!! Kävimme Lahdessa viime kesänä, liikuttiin samoissa maisemissa. - riitta -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Riitta, kiitos kommentistasi! Voinkin kuvitella että Lahti on keskikesällä kaunis ja mukava paikka vierailla. Maisemissa silmä lepää.

   Poista

Kiitos ja kumarrus kommentista!