lauantai 4. tammikuuta 2014

Joulu 2013


Joulu ja Uusi Vuosikin tuli ja meni ohi vauhdilla. Vaihtunut vuosi tuntuu raikkaalta ja no, uudelta. Täynnä suunnitelmia, ajatuksia ja tavoitteita. :) Palailen silti vielä hetkeksi joulunaikaan muutamien kuvien muodossa.

Meillä joulu sujui mukavasti ihan perheen kesken. On harvinaista herkkua että koko perhe ollaan koolla, niin kyllähän siitä ajasta sitten nautitaankin!Tein toiselle veljelle viljattoman ja maidottoman joulukalenterin Punnitse ja Säästä -kaupan tarjonnasta. Tavalliset suklaajoulukalenterit ei enää nappaa kun on tottunut laadukkaan tumman suklaan ja raakasuklaan makuun. :)Piparit kuuluu jouluun, joten tuli kokeiltua sellaisten tekemistä mantelijauhosta. Kivasti onnistui. :)


Melkein joka päivä pelattiin lauta- tai korttipelejä. Kuvassa Carcassone Etelämeri. Tosin nappuloiden ja laattojen asettelu on lavastettu, ei sitä oikeasti noin pelata. ;)


Jouluun kuuluu toki myös suklaa, tässä Heikki Ruususen raakasuklaita. Oli taivaallisen hyvää!


Ja lopuksi kuva tekemästäni hyasinttiasetelmasta Strömsön inspiroimana. Tätä oli hauska tehdä, aion ehdottomasti ottaa uusiksi ensi jouluna. :)Lahjaksi tuli muutama keittokirja, pääsee taas kokkailemaan ja kokeilemaan uusia ruokia. Me likes!


Ja se juttu mitä odotin ehkä eniten.. Uusi (oikeasti pyynnöstäni vähän käytetty) puhelin, joka toimii täydellisesti, jonka näyttö ei ole säröillä ja siihen saa ladattua appeja - ihan luksusta! Olen tykännyt valtavasti, iso kiitos vaan joulupukille! Nyt on muuten meikäläiselläkin Instagram -tili, tuolta sivupalkista voi klikkailla halutessaan sinne.

Sellainen oli joulu 2013 - vaikka olikin lumeton, täynnä silti iloa, lämpöä ja onnea. Uudesta vuodesta ei nyt ole koneella kuvia (puhelimessa kylläkin), jos saan ne ulos niin ehkä heitän tännekin.. No, joka tapauksessa, mahtavaa alkanutta vuotta kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos ja kumarrus kommentista!