torstai 16. tammikuuta 2014

Happy Days


Vuorossa vuoden ensimmäiset viralliset luontokuvat! No, kovin luontopainoitteisia nämä nyt ei ole, mutta minkäs teet kun Vesijärvi ja sen satama on niin kiehtovia paikkoja. :)

Tänään oli yliopistolla vain yksi luento, niin pääsin onnessani vihdoin viettämään kameran kanssa laatuaikaa. :) Tosin valokuvausinnostus on viimeaikoina ollut hiukan hiipunut, kun haaveissa olisi eräs uusi objektiivi.. No, katsotaan miten sen suhteen käy. Oli silti ihana pitkästä aikaa käydä kuvaamassa. Tosin -14°C pakkanen hiukan rajoitti, piti lopettaa kun sormet oli tarpeeksi jäässä. Ihan sama, oli sen arvoista ja odotan nyt viikonloppua että pääsee uudestaan. Kovin moni juttu ei inspiroi niin paljon kuin jääkiteet, lumi ja erityisesti valo!

Ensimmäisen kuvan kyltti muuten tiivistää mainiosti koko alkuvuoden fiilikset. Opiskelu maistuu ja motivaatiota löytyy, olo on inspiroitunut ja viimeisimpänä kunnon talvi ilostuttaa. :) Odotankin jo malttamattomana että pääsisi luistelemaan!


2 kommenttia:

  1. Hienoja :) Toi viimenen varsinkin jotenki tosi kaunis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tuo laituri on kyllä tosi kiva paikka, siitä näkee niin laajalle alueelle järvellä. Sekä kesällä että talvella kaunis. :)

      Poista

Kiitos ja kumarrus kommentista!