lauantai 8. maaliskuuta 2014

Kun yksi ovi sulkeutuu, toinen aukeaa

Sanon sen nyt suoraan: lopetan tämän blogin kirjoittamisen.

Noin, nyt se on sanottu julki. Huh.

Kirjoittelin jo syksyllä, että meinasin tauon jälkeen lopettaa blogin, mutta päätinkin jatkaa kun jonkun verran vaivaakin tämän eteen on nähty. Mutta kuten varmaan onkin ilmennyt, ei postausten tekeminen ole ollut kovin inspiroivaa kun niitä ei kerran montaa ole ilmestynyt. Koko ajan blogin jatkaminen on tuntunut jotenkin... väärältä. Olen pitemmän aikaa pyöritellyt ajatusta lopettamisesta, mutta se tuntui jopa hivenen pelottavalta hyppäykseltä tuntemattoaman. Käytyäni eilen inspiroivan keskustelun erään ihanan ystäväni kanssa, tein jo keskustelun aikana päätökseni. Ymmärsin, että kaikella on aikansa eikä mikään kestä ikuisesti. Intuitiotaan kannattaa kuunnella, se on harvoin väärässä.

Tämä blogi oli aikanaan tosi tärkeä minulle, siitä ei ole epäilystäkään. Nykyään vaan koen muuttuneeni noista ajoista niin paljon, että blogi ei enää tunnu omalta, se ei enää kuvasta sitä kuka olen tänään. Nyt on aika mennä eteenpäin. Tämä kevät tuntuu muutenkin olevan täynnä muutoksia ja uusia tuulia, ja olen todella innoissani siitä. Vaikka tämä päätös ei tuntunut varsinaisesti kivalta, on nyt helpottunut olo. Luopuminen vapauttaa energiaa ja tuntuu kuin jokin taakka olisi nostettu pois.

Haluan kiittää kaikista ihanista, kannustavista, inspiroivista ja innostavista kommenteista ja palautteesta mitä olen vuosien mittaan saanut! Ne ovat aina ilahduttaneet ja tuoneet auringon harmaaseenkin päivään. Kiitos ja kaikkea parasta teille lukijat! Ja hyvää naistenpäivää. :)


Kittäen, Maria

P.s Jos Instagram -"kuvapäiväkirjaani" haluaa kurkkia, niin minut löytää sieltä nimimerkillä @marianthus. Myös kuva-albumiini lisäilen jatkossakin kuvia osoitteessa: http://tmaria.kuvat.fi/kuvat/. Ja kukapa tietää mitä tulevaisuus tuo tullessaan... Ilmoittelen toki täällä jos uutta blogia tai muuta on tulossa. :)

8 kommenttia:

 1. Hyvää kevättä sinulle:) Kiitos upeista kuvista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marita, hyvää kevättä myös sinulle! :)

   Poista
 2. Voi harmi... toisaalta ymmärrän kyllä ajatuksesi blogin lopettamisesta ja olen itse pallotellut samantyylisiä ajatuksia ja jopa uuden blogin perustamista! Olet ilmeisesti sinäkin aloittanut korublogilla? Ei saisi varmaan sanoa näin, mutta välillä tämä korublogin pitäminen tuntuu vähän tyhjäpäiseltä. Eipä sitä itsekään keksi jatkuvasti mitään kehittävää kommentointia, mutta välillä olisi kiva jos blogin kautta saatu palaute olis muutakin kuin "ihana koru" ;) Toivottavasti ymmärrät mitä tarkoitan! :) Ja toisaalta olisi kiva laajentaa oman blogin sisältöä, mutta korublogin pohjalta se tutnuu aika haastavalta! Useimmat korubloggaajat ovat vanhempia (minä olen siis -90) ja pelkään että muita korubloggaajia ei minun "lifestyleni" kiinnostaisi, ja muita ihmisiä tuskin kiinnostaa tarkat korukivien ym. tiedot. :D Hankalaa! Mutta kuvasi ovat ihania ja käyn niitä ihastelemassa aina kun olet päivittänyt. Kiitos niistä! :) Ja tsemppiä tulevaan! Älä lopeta myöskään korujen tekemistä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän Miina täysin mitä ajat takaa! Samaa minäkin olen kokenut. Itsekin kun luen monia lifestyleblogeja ja haluaisin samoin omasta elämästäni muutenkin kirjoitella, niin vähän ristiriitainen olo siinä tulee kun blogin teemahan olisi paras olla selkeä eikä kovin sillisalaatti.. Ja siis tosiaan korublogina tämän aloitin, sittemmin laajentui vähän kaikkeen. Mutta nyt tämmöinen päätös tuli tehtyä, sisintä kuunnellen. Ja tsemppiä myös itsellesi, ei kannata liikaa pohtia vaan tehdä kuten itsestä tuntuu hyvältä ja oikealta. :)

   Voi kiitos paljon! Ei huolta, korujen tekeminen ei näillä näkymin ole loppumassa. :) Kuitenkin multa se toiminimi löytyy, niin sitä bisnestä on suunnitelmissa alkaa pyörittää paremmin. ;)

   Poista
 3. En mäkään oo postannut omaan blogiini mitään kohta vuoteen. Jotenkin se mullakin vaan jäi, vaikka joskus se oli osa jokapäiväistä arkea :) Ehkä innostun myöhemmin aloittamaan uuden blogin, ehkä säkin. Hyvää kevättä ja ihanaa myöhäistä naistenpäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ne ajat vaan muuttuu. :) Kiitos samoin, hyvää kevättä myös sulle!

   Poista
 4. On ollut mukava seurata blogiasi, Minäkin kiitän kuvista, tulen varmaan jatkossa kurkkaaman instagram-kuvapäiväkirjaasi, upeita kuvia! niistähän voisi tehdä vaikka kirjan. Hyvää kevättä ja menestystä opintoihisi! -riitta-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämmin kiitos Riitta! Kaikkea hyvää ja mukavaa kevään jatkoa myös sinulle!

   Poista

Kiitos ja kumarrus kommentista!