sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Michael Bublé 21.2.2014 Helsinki


Perjantai-ilta kului mahtavissa fiiliksissä Michael Bublén world tourin keikalla Hartwall Areenalla Helsingissä. Oli ihan huikea ilta! Räpsin muutamia kuvia, toki ilman että kuvaaminen vei liikaa huomiota itse esityksistä, sillä nauttimaanhan sinne mentiin.

Viime kerran näin Bublén livenä pari vuotta sitten samaisella areenalla. Tuli taas huomattua että herra on kyllä melkoinen showmies, mitä ei pelkän musiikin kautta välttämättä tule esille. Koko keikka oli varsin mahtipontinen, oli pyrotekniikkaa, erilaisia valoja ja vieläpä konfetteja! Puhumattakaan herran omista spiikkauksista. ;)

Luinpa muuten jonkin aika sitten Michaelin elämänkerran. Oli mielenkiintoinen ja toi uutta näkökulmaa koko tyyppiin ja musiikkiin. Pitkän matkan hän on tullut ja paljon on työtä takana, mutta nyt hän nauttii työn hedelmistä. Ja hiljattain on tullut muuten myös isäksi. :)

Anyway, ei tarvinne sanoa että tykkäsin keikasta ja paljon! Seuraavaa kertaa odotellessa. :)


4 kommenttia:

 1. Ai sinäkin siellä, minä myös :) Meidän porukalla oli vaan "pikkuisen" ylempänä paikat mitä ainakin kuvien perusteella sulla on ollut.
  En ole kyllä ikinä ennen kuullut että sooloartisti esiintyy ilman minkäänlaisia äänentoistolaitteita tuon kokoisella Areenalla. Aivan huikeaa.

  Mutta tykkäsin kyllä minäkin, ehdottomasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa että sinäkin olit paikalla! :) Minulla ja kaverillani oli paikat katsomossa 120, eli sivulla, mutta kuitenkin melko lähellä lavaa. Viime keikalla oli samasta paikasta lohkosta ja totesin hyviksi paikoiksi, joten tällä kertaa otin samasta.

   Sanos muuta, lopussa ilman mikkiä laulettu laulunpätkä oli aivan uskomaton! Itseasiassa viime keikalla oli sama juttu, mutta yhtä huikealta se tälläkin kertaa tuntui. Huh.

   Poista
 2. Kiitos Michael Bublén konserttikuvista. Vain ääni puuttui! Aika paljon harmittaa, kun tällä kertaa ei ollut tilaisuutta osallistua... mutta toivottavasti tilaisuus tulee vielä! -riitta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava että kuvat miellytti! Harmi silti ettet päässyt paikalle. Käsittääkseni herra kuitenkin pitää kiertueista ja keikkailusta, joten eiköhän hän tänne suuntaan vielä joskus tule. Tai sitten jos muuten tarjoutuu tilaisuus päästä katsomaan vaikka jossain muussa valtiossa. :)

   Poista

Kiitos ja kumarrus kommentista!