torstai 31. toukokuuta 2012

31. toukokuutaHeippa kaikille!

Hups - blogitauko ehti venähtää viikon mittaiseksi, pahoitteluni siitä. Pääsykokeiden jälkeen vaan tuntui siltä, että pieni loma kirjoittelusta olisi paikallaan. Nyt taas pikkuhiljaa voisi palailla sorvin ääreen. :) Vastailen muuten kommentteihin kunhan ehdin, paremmalla ajalla! Ne on kuitenkin jo tarkasti luettu. :)

Mutta pääsykoe on nyt tehty ja seuraava odottaakin ensi viikolla (onneksi siihen ei tarvitse niin paljoa lukea). :D Voisin kirjoitella hiukan enemmänkin juttua tästä pääsykokeesta ja vähän kaikesta siihen liittyvästä, kun sellaista toivetta tuli, kiitoksia postaustoiveesta. :)

Kotiin palailin tosiaan perjantaina ja nyt on lähinnä fiilistelty vapauden tunnetta. :D On hauskaa, kun aina välillä muistaa ettei tarvitse lukea tai tehdä mitään muutakaan "kun täytyy" - ja sitten vaan hymyilee riemuidioottina ja miettii mitä tekisi. :D Ihana loma. <3 Tosin tämä viikko on mennyt aika haipakkaa juhliin liittyviä juttuja järjestellen. Ylppärimekon ostin eBaysta, vaikka aluksi meinasin sen tehdä itse. Korvikset on kuitenkin tulossa itse tehden, niistä tarkempaa kuvaa kun valmistuvat. ;) Lisäksi on pitänyt siivota sekä mallailla kenkiä ja muuta mekon kaveriksi.. Ja vieläkin riittää hommaa.

Taidanpa siis palailla muiden hommien pariin, kirjoittelen jos ehdin vielä ennen lauantain h-hetkeä. :) Mukavaa loppuviikkoa!

P.s Oho, huomenna on muka jo kesäkuu! Mihin tämä kevät taas oikein hurahti?

4 kommenttia:

 1. Itse kukin pitänyt tässä vähän blogitaukoa, on se loma vaan vienyt voiton pääsykokeen jälkeen :D Jaksamisia juhlajärjestelyihin sulle, palailen tästä ittekin siivoilemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, olen myös huomannut, mutta olipa ansaittu loma! :)

   Poista
 2. Kesällä varmaan useammallakin postausten välit pitenevät, mutta kyllä täällä odotellaan:).
  Nauti juhlista, vapaudesta ja kesästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, kesällä kun on vihdoin aikaa tehdä kaikkea muutakin, ja lisäksi kaunis ulkoilma vienee usein voiton tietokoneella istuskelusta. :) Kiitos, nautitaan!

   Poista

Kiitos ja kumarrus kommentista!