torstai 3. toukokuuta 2012

Sulkia vapuksi


Wapuksi piti tietysti saada jotain värikästä kun kerrankin on siihen tilaisuus, sillä muuten en juurikaan värikkäästi pukeudu tai asusta. Siispä korut oli helppo valinta. En tosin ennestään omista kovin värikkäitä koruja, joten se puute piti paikata. Tuloksena oranssinpunaiset sulkakorvikset kuparilla höystettynä.


Sulathan ovat ihan normipääsiäissulkia, joita ostin kevättalvella pussillisen kirppikseltä. Intouduin joku ilta kokeilemaan ProMarker -tusseja niihin ja lopputulos näytti mielestäni kivalta. :) Eli kuviot tein itse, eivät ole valmiina.

Punaisen opaakkihelmet ovat lasia, kirppikseltä nekin. Koukut ovat tällä kertaa hopeoidut, kun en jaksanut alkaa ihmeempiä väkertämään. Hyvin ajoivat asiansa, vaikkeivät erityisen hyvin mätsää kuparin kanssa.Ja koru vielä korvassa. :) Kiitos veljelle kuvasta!

9 kommenttia:

 1. vautsi, ompas kivat <3 kiva idea tuo sulkien kuviointi. itse olen nyt ihan hurahtanut sulkakoruihin, pitänee varmaan testata sitä joihinkin versioihin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Itsekin olen tykästynyt sulkiin, vaikkei kovin montaa korua ei olekaan vielä tullut tehtyä. :D Kannattaa toki kokeilla tätä kuviointia, ei ole kovin hankalaa, hiukan sottaavaa vaan. :) Ja varsin koukuttavaa!

   Poista
 2. Tosi kivat kuvioinnit sulissa!

  VastaaPoista
 3. Minustakin kuvioinnit ovat upeat. En kyllä olisi edes huomannut että ovat niitä tavallisia pääsiäissulkia jos et olisi sanonut :D ihanan väriset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hih, ehkä siis ihan onnistunut kokeilu! :D Kuva kyllä hiukan vääristää värejä, ei ne ole luonnossa ihan noin hehkuvat, mutta oranssinpunaiset toki. :)

   Poista
 4. Ihanat! Tämä puusilmä ei nyt näe, miten sulat ovat kiinni kuparirenkuloissa? Itse käytän nauhanpäitä mutta kun ne loppuvat niin äkkiä kun innostuu :D

  VastaaPoista

Kiitos ja kumarrus kommentista!