maanantai 21. toukokuuta 2012

GalluppiaEräs asia on viimeaikoina mietityttänyt minua. En nimittäin osaa oikein hahmottaa, mitä kaikkea te lukijat haluaisitte blogistani lukea, tai mikä eniten kiinnostaa. Nimittäin blogillani kun ei taida olla yhtä kantavaa teemaa... :D Siispä seuraa vähän galluppia tuossa sivupalkissa!

Kiinnostaako teitä ainaiset luonto- ja kissakuvat (joita tuleekin aika tiuhaan)? Haluaisitteko enemmän koruja ja käsitöitä - tai vaikka tutoriaaleja? Tai entä kirppislöydöt? Enemmän pohdintoja? Tai ihan omaan elämääni liittyvät jutut? Te kysytte, minä vastaan -postaukset? Vai onko kenties ihan hyvä näin?
Sana on teidän! :) Olisin todella kiitollinen kaikista vastauksista ja ehdotuksista. Eli postaustoiveita, ruusuja ja risuja saa esittää. Välillä nimittäin meinaa loppua postausideat.. Tosin yleensä ohitan sen luontokuvilla. :D

Käykääpä siis klikkailemassa vastauksenne tuonne sivupalkin kyselyyn. Toki tähänkin postaukseen voi kommentoida. Kiitos jo etukäteen!

4 kommenttia:

 1. Kerro sun valmistautumisesta pääsykokeeseen ja kaikesta mitä siihen liittyy =)

  VastaaPoista
 2. * Henkinen kädenläpsäys päähän ja pään pudistus *

  Nimittäin omaa muistiani herjaan. :) Jos sitä muistaisi minkä takia laittoi tämän blogin seurantalistaan, olisi se nytkin helppo sanoa mitä sitä haluaa lukea/katsoa. :D

  No itseni puolesta todennäköisesti alunperin klikkasin seurantaan luontokuvien takia, mutta kaikellainen juttuhan vain elävöittää blogia ja tasapainottaa. No ei se välttämättä yksi tietty ja rajattu aihegategoria blogissa mielestäni ole tärkeintä, vaan myös tunne siitä että bloggarina on oikeasti elävä ihminen. Tunnen yhen blogin jonka pitäjä peräs kommentoinnin olevan bloggauksen kulmakiviä, mutta hän ei ilmeisesti ole käsittänyt että blokkauksen kulmakiviä ovat kommentoinin kommentointi. Eli hän ei siis kauheasti vastaile kommentteihin.

  Ja jos sitä myös ottaa liiallisia tunnontuskia siitä että uusin juttuidea ei sovi nyt "raameihin" niin se on kyllä varma bloginsurma :D

  Ja sitten lopuksi kommenttia tuon viimeisen eli korukuvan taiteelleiseen puoleen. Eli koska kuvan tausta on hyvin samanvärinen kuin itse kohde, niin kohteen arvo kuvassa mielestäni pienenee koska se on samaa "massaa" muun kuvan kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos uusia näkökulmia tuovasta kommentista! Välillä vaan pohdin meneekö blogin aihepiiri liiankin laajaksi jos alan kirjoittelemaan vielä jostain muusta jutusta kaiken muuunkin lisäksi. Rajaa on vähän vaikea vetää.. Mutta taitaa tosiaan olla parempi murehtimatta liikoja! :) Silti on ihan mielenkiintoista tietää lukijoidenkin mielipiteitä.

   Kiitos myös palautteesta tuohon kuvaan. Nappasin kuva-albumistani tähän postaukseen vähän kaikenlaisia kuvia tekstin kaveriksi. Tuo kuva on kyllä jo pari vuotta vanha, mutta tosiaan hyvä huomio värien kanssa. Ehkä sitä on pitänyt lähinnä tärkeimpänä että itse kohde näkyy hyvin, kun nykyään taidan kiinnittää enemmän huomiota kokonaisuuteen. :)

   Poista

Kiitos ja kumarrus kommentista!