lauantai 16. kesäkuuta 2012

16.6.


Heissan!

Pientä blogihiljaisuutta on taas ollut.. Jotenkin ei vaan ole jaksanut päivitellä enempää, vaikka asiaakin olisi ollut. Mutta siitä huolimatta blogilla on nyt 50 lukijaa, vau! :)

Tosiaan, päivitystahti on melkoisesti hidastunut. Suurinpana syynä lienee kesätyöni luomutilalla, joka kahmaisee päivästä about 8 tuntia. Kotiin päästessä on olo usein aika sippis - varsinkin kun vietin suunnilleen koko kevään sisällä nenä kirjassa. :D Mutta tykkään silti työstä! On mahtia päästä näkemään näin läheltä luomviljelyä ja olenkin oppinut kahden viikon aikana jo kaikenlaista. :) Lisäksi rakastan kun saan touhuta koko päivän ulkona, ei sitä muuten tulisi vietettyä ulkoilmassa niin paljoa. Tulipa muuten eräänä päivänä maiskuteltua myös kesän ihka ensimmäinen mansikkakin. ;) Ja kyllä, se oli aivan mielettömän hyvää!

Iltaisin olen vielä tehnyt kotona kasvimaata, jonka suunnitelmista kirjoittelinkin aiemmin keväällä. Päätin alkaa maan tekemiseen vasta näin ylppäreiden jälkeen kunnon ajalla. No joo, ei sitä töiden takia kovin paljon jaksa arki-iltaisin tehdä, mutta kyllä se siitä hiljakseen valmistuu. Laitan toki kuvaa kunhan saadaan kaikki kuntoon ja ekat siemenet multaan. Ja jep, vähän menee myöhäiseen sadonkorjuu, muttei voi mitään. Parempi edes pieni sato kuin ei lainkaan. :)

Lupasin kirjoitella muutamista opiskeluun liittyvistä asioista, ja ne onkin tässä työn alla. Pikkuhiljaa, pikkuhiljaa. Mutta kaippa sitä on kesällä ihan oikeus nauttia kesästä ja vähentää koneella oloa?
Vähän tuli taas lyhyt ja sekava postaus. :D Pointtini taisi olla, että nauttikaahan kesästä täysin siemauksin! Sitäpaitsi kohta onkin jo juhannus. :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos ja kumarrus kommentista!