maanantai 11. kesäkuuta 2012

YO -asua tarkemminAjattelin kirjoitella vielä muutaman tarkemman sanasen ylioppilasjuhlapäivän asustani, tai oikeastaan sen osista. :)Ylppärimekon hankin tosiaan eBaysta, kuten taisinkin sanoa. Tällaisia mekkoja en löytänyt mistään muualta kuin eBaysta, varmaan koska valmistus on lopetettu. Olisin niin kovin halunnut hankkia mekon käytettynä, mutta niitä ei löytynyt käytettynä kuin muutama, ja nekin väärää kokoa. Tämä onkin "brand new", eli vastoin tämänhetkistä ajatusmalliani.. Mutta kerrankos sitä ylioppilaaksi pääsee, ja kun mekko oli täsmälleen toiveideni mukainen, ostin mekon. :)

Alunperin löysin tämän ihan vahingossa selailemalla eri hakusanoilla, kuten "ruflled dress", "layered dress" jne. Tämä ihanuus on Monsoon -merkkinen (en ollut ennen kuullutkaan), malli nimeltään Monaco. Materiaaliltaan kaunista, ilmavaa silkkiä.

Paketti tuli todella nopeasti Englannista, tilasin muistaakseni perjantaina ja jo tiistaina paketti odotti postissa. Mekko oli juuri sellainen kuin ajattelinkin, ja aivan ihana. Tulee ihan varmasti vielä käyttöä!Terra Plana Etta

Kenkinä taas oli edellisvuoden itsenäisyysjuhlaan (jossa pidin puheen) ostamani Terra Planan Juniper -korkkarit. Tai lukiolla kengiksi valitsin vanhojen tanssien matalammat kengät (pelkäsin kaatumista :D), Terra Planat mallia Etta. Vaihdoin kengät korkeampiin kun päästiin juhlapaikalle. Nämä molemmat on ns. ekokengät, esimerkiksi päällinen on tehty kierrätetyistä PET-muovipulloista. :)


Rose Milk ja ei-niin-tasaiset-ja-kauniit kynteni. :D

Kynsistä taas löytyi ihka uuden ekokynsilakkasarjan Kure Bazaarin sävy Rose Milk. :) Nimensä mukaan aivan ihana maitomainen sävy. Kuren lakkojen ainesosista 85% on luonnosta peräisin - mahtia! Ostopaikkana Nudge.

Koruina oli jo postaamani korvikset, sillä mekon pienehkön kaula-aukon takia ei kaulakoru sopinut. Laukuksi löysin kaapista konjakkisen ruskean clutch -tyylisen nahkalaukun, josta nyt ei ole kuvaa.

Sellasta, mielestäni asu onnistui mukavasti ja viihdyin siinä. :) Hmm.. Tarkemmin ajatellen tämä taisi nyt olla melkoisen turha postaus, mutta menköön kun kerran tuli naputeltua. :D

2 kommenttia:

  1. Tuo mekko on kaunis. Ei varmasti jää kaappiin pölyttymään. Kynsilakan sävy on myös ihana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, niin minunkin mielestäni. :) Eikä juu takuulla jää kaapinperälle!

      Poista

Kiitos ja kumarrus kommentista!