torstai 28. kesäkuuta 2012

YO-korvikset: korvakuva


Lupailin yo-korvikset -postauksen yhteydessä "korvakuvaa" ko. koruista, jotta niistä saisi hiukan paremman käsityksen koosta. Ja tuossa yllä siis vielä sama kuva kuin siinä postauksessa. Sain kuin sainkin juhannukseksi kotiin tulleen veljen nakitettua kuvaamaan kyseiset korvikset korvissani. :) Eli täältä pesee!

Hyvä nyt kuvanoton jälkeen huomata, että tuo helmi on hiukan vinksallaan korussa...Niin ollaan muikeena.. :D

Taisinkin kirjoitella, että korviksista tuli aika kookkaat ja painavat. Ei juu tee kovin hyvää korvareiälle noin painavia pitää, mutta eihän näitä nyt yötä päivää voisikaan käyttää. Voi hitsit, unohdinpa muuten ottaa kuvan tuosta kiinnityssysteemistäkin.. Mutta kyseessä on lyhyesti sanottuna pelkkä koukku, jos se yhtään selventää asiaa. Ehkä tappikiinnitys olisi ollut kuitenkin parempi.. ehkä. Täytyypä kokeilla seuraavissa versioissa.

Semmosta, saiko tästä paremman käsityksen? :)

8 kommenttia:

 1. Oho, oisin kuvitellut noita ensimmäisen kuvan perusteella paljon pienemmiksi! Mutta hienot :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, tajusinkin jälkeenpäin että tuosta kuvasta ei oikein mittasuhteet tule selville. :D Siksikin tämän kuvan halusinkin. :) Kiitos!

   Poista
 2. Tosi kauniit, ja nyt tajus tosiaan idean ja nää on aivan ihanat ! Tuo kieputus jotenki on niin koristeellista vaikka toisaalta tosi yksinkertaista, huoh ;) Kyllä harakkaa miellyttää tällaiset todella kovasti !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että nyt pääsi paremmin selville ideasta! Samaa pohdin kun katselin ohjetta ennenkuin sen hankin, näyttää monimutkaiselta mutta simppeliltä samaan aikaan. :) Kiitoksia!

   Poista

Kiitos ja kumarrus kommentista!