maanantai 18. kesäkuuta 2012

Kolmet korviksetErittäin informatiivinen otsikko tai jotain. :D

No joo, suoraan asiaan siis. :) Kaverini K:n siskoilla oli tulossa syntymäpäivät ja kaupungilla ollessamme K kertoikin aikovansa hankkia heille jotakin lahjaksi, koruja oli miettinyt. Mieleeni tuli, että voisimme mennä meille tekemään korvikset lahjaksi ja K innostuikin ideasta. :)

Oli aika mukavaa pitkästä aikaa avata kaikki helmilaatikot ja tutkiskella helmiä. Pohdintojen jälkeen materiaaleiksi valikoitui 925 sterling hopea ja makeanveden helmet. Jo tekemistäni korviksista löytyi kiva malli (löytyy itseasiassa tämän postauksen viimeisestä kuvasta), joka kopioitiin käyttöön. K ei muten ole juurikaan tehnyt koruja ennen, joten minä vastasin hankalemmista osista, mutta K sai tehdä loput. :) Sain myös idean, että tehdään K:lle itselleenkin korvikset kun kerran korvakkeita ollaan muutenkin jo tekemässä. Ja tällaiset korvikset saatiin aikaan:


Kuvista tuli vähän epäonnistuneita väreiltään, mutta kai ne menettelee..


Tässä vielä korvikset rivissä. Vaaleanpunaiset ovat lähes samanlaiset. Ja matskuina kaikissa siis hopea (lenkit ovat muuten röpelölangasta), mv-helmet, Balihopea ja keskimmäisissä korviksissa kristallit.

Lahjat oli tykättyjä ja tulipa K vielä tekemään yhdet korvikset lisää, jotta perheen äitikin sai korut. :D Hauskasti kaikilla perheen naisilla on nyt samantapaiset korut. :)

2 kommenttia:

  1. Hih, hienoja! :) Monesti tutut miettivät koruja lahjaksi läheisilleen ja minä en viitsi itseäni mainostaa.. mutta tämähän on hyvä tapa kutsua kaveri tekemään korut itse! :)

    VastaaPoista
  2. very pretty earrings!

    Do you want to follow each other on Bloglovin? Follow me and I will follow you back with pleasure. Just let me know in the comments ;)

    LA By Diana Live Magazine

    VastaaPoista

Kiitos ja kumarrus kommentista!