torstai 7. kesäkuuta 2012

Ohi on!


Täällä on taas vaihteeksi ollut hiljaista, anteeksi! Maanantaina nimittäin alkoivat kesätyöt ja ne onkin vienyt mehut melkoisen tehokkaasti. :D Päivät on klo 8-15, koko päivä ulkona mm. rikkaruohoja kitkien. Ei siinä mitään, tykkään kyllä työstä, mutta laittaa vaan melkoisesti väsyttämään päivän jälkeen. Miltei koko kevät kun on mennyt lähinnä kotona oleskellessa milloin mihinkin lukien.. Alkuviikolla iltoja täytti myös viimeisiin pääsykokeisiin luku.

Mutta nyt kaikki opiskeluun liittyvä on hetkeksi ohi! :) Tänään oli vuorossa viimeiset, ammattikorkean luonnonvara-alan valintakokeet Forssassa. Kokeeseen kuului kaksi osaa: viestintä ja matikka. Viestinnässä oli tehtävänä kirjoittaa artikkeli green care -toiminnasta (vihreä hoiva) aineiston pohjalta kuviteltuun lehteen. :D En oikein osaa sanoa miten meni.. Matikassa taas oli 6 tehtävää, ne tuntui menevän ihan jees vaikka alkuun jännitinkin hiukan - matikka kun ei ole se vahvin aineeni. Mutta tosiaan, ohi on ja loma voi virallisesti alkaa! :)

Ohessa vielä kuvituksena serkulleni lahjaksi tekemäni koru. :) Matskuina lasihelmet, helmiäislasihelmet, hopeoitu kupari ja korumetalli (ketju puretusta korusta). Riipuksen pinta näyttää epätasaiselta, koska otin kuvan lennosta juuri "rummutuksen" jälkeen. :D

Seuraavaksi on tulossa yo-aiheista postausta kun sain kuvamateriaaliakin jo otettua. :)

2 kommenttia:

  1. Tulipa kaunis koru ! Todella kauniin punainen, varsinkin tuo riipus tuossa !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tuo riipuksen väri on kyllä hyvin kaunis, intensiivisen punainen. Onneksi saajakin vaikutti tykkäävän. :)

      Poista

Kiitos ja kumarrus kommentista!