lauantai 26. kesäkuuta 2010

Hämähäkin helminauhoja



Minulle juhannus on(oli) yksi päivä muiden joukossa. Mutta ainakin tänä vuonna se oli erityisen kiva, molemmat isoveljeni tulivat kotikotiin, toinen Saksasta asti ja toinen Espoosta. On ihana viettää aikaa koko perheen kanssa pitkästä aikaa, syöden hyvää ruokaa yhdessä ja kävimme tänään mm. syöttämässä sorsia (kuvaten niitä tietysti samalla :D) läheisellä "Ankkalammella", missä lapsenakin käytiin usein. Käytiin myös pelaamassa frisbeegolfia ankkalammen läheisellä radalla. Mukavaa on ollut kaikenkaikkiaan. :)



Itse asiaan: eilinen aamu oli aivan upea, kaste lepäsi viereisen puiston kasvien lehdillä ja upeilla hämähäkinseiteillä, auringon säteet pilkottivat puiden lomasta, muuten hiljaisuudessa lintujen laulua - ja kameran räpsäisyjä, sekä sadehousujen kahinaa heinikossa ryömiessä. Tulokset näette tässä kuvasarjassa. Olenko muuten jo sanonut että rakastan kastepisaroita? :D En vain kasvien lehdillä, vaan myös hämäkinseiteissä ne ovat erityisen ihastuttavia. <3





















Tämän viimeisen kuvan jätin tarkoituksella vähän isommaksi mitä nuo muut, että upeat kastehelminauhat näkyisivät paremmin.

3 kommenttia:

Kiitos ja kumarrus kommentista!