sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Something to wait for


Eipä mulla muuta. ;)

No joo - liputhan hankin siis veljen avustuksella samana päivänä kun tulivat myyntiin silloin hmm.. kun oli äikän koe koeviikolla marraskuussa. :D Ja sain juuri ne paikat mitkä halusin, jei. :) Nyt alkaa huhtikuun 20. päivä lähentyä ja odotus nousee. Can't wait! <3


P.s Niille, jotka eivät tiedä: ko. artisti on yksi suosikeistani. Itseasiassa tykkään eniten herran popahtavista biiseistä, mutta kyllä ne muutkin menevät. Youtubesta löytyy kaikki. ;)

2 kommenttia:

  1. Kenen kanssa oot siis menossa? :D Ajattelin kun sanoit että hankit lipuT veljen avulla, niin oletko siis menossa veljen kanssa vai jonkun kaverin? :) Se on mahtava tunne ku lemppariartistin keikka lähenee! Ite olin 2010 Pinkin keikalla ja tällä hetkellä odotan ku kuuta nousevaa tilaisuutta päästä Adelen konserttiin<3

    VastaaPoista
  2. Heti ekaks pitää sanoa, että tää ei siis ollut aprillipila, tajusin koko aprillipäivän vasta julkaisun jälkeen. :D Hups.

    Oho, pahoittelen epäselvää selostusta.. Oon menossa itseasiassa isän kanssa. :DD Veli tai kukaan muukaan kaveri ei ole tälle oikein syttynyt ja kun isäkin artistista ihan tykkää, niin aattelin että miksei. :) Oon menossa ihan ekaa kertaa tämmöiselle keikalle, joten jännitys ja odotus vaan nousee kun päivä lähenee.. Oi, Adelen keikalle olisi aivan upeaa päästä! Toivottavasti tulisi Suomeenkin konsertoimaan, haluaisin itsekin sinne. :)

    VastaaPoista

Kiitos ja kumarrus kommentista!