sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Touch of nature


Nyt tulee aihe, josta minun on pitänyt postata jo kaaauan.

Olin nimittäin koulussamme vuonna 2010 syksyllä LUMA -työryhmässä. (Lisää LUMAsta voi halutessaan lukea vaikka täältä). Ideana oli järjestää lukioomme LUMA -viikko, jossa oli erilaista ohjelmaa liittyen valtakunnallisen LUMA-keskuksen valitsemiin aiheisiin (jotka siis ovat matemaattis-luonnontieteellisiä). Nuo kaikki kolme tuon vuoden aihetta löytyvät täältä. Yhtenä annettuna aiheena oli kuitenkin luonnon biodiversiteetti (=monimuotoisuus), josta päästäänkin "hienosti" postauksen itse aiheeseen. :D

Eli, lätkäisin luma-viikoksi kuviksen opettajan sekä ystävieni avustukella koulumme seinään omia luontokuviani! Ja nämä kuvastavat sitä biodiversiteettiä siis. Nimeksi kokoelmalle annoin Touch of nature. Oli kyllä aika huikea tunne nähdä ihka omia kuviaan A3 -papereille printattuna isolla seinällä. :) Ja jep, ne nököttävät vieläkin siellä. :D Ollaankin naureskeltu kavereiden kanssa, että kuinka kauan mahtavat siinä olla.. Meillä koulussa kun välillä eri jutut pysyvät hyvinkin kauan omilla paikoillaan kun ne on kerran johonkin laitettu. ;)


Yhteensä 18 kuvaa - muistatko kaikki? ;) Jokainen on siis ainakin näin mututuntumalta ollut blogissakin. :)


Tässä vielä yleiskuvaa. Ei kannata ihmetellä muuta sälää, kuvanottohetkellä juhlittiin lukiossamme itsenäisyyspäivää. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos ja kumarrus kommentista!