sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Pääsiäistä!
Ihanat narsissit sain isältä. <3 Sopivat nätisti joululahjaksi saamaani Räsymatto -kulhoon. :) Rakastan narsissien pirteän keltaista väriä ja raikasta tuoksua!


Parit pääsiäistiputkin piti laittaa esille. :D
Meillä ei (vielä) ole pajunkissoja, joten koristelin sen sijaan huoneessani olevan peikonpähkinän oksan höyhenillä. :D Edes vähän värikkyyttäkin. :)


Tässä vielä "asetelma" huoneeni pöydällä. :)

Hauskaa pääsiäistä blogini lukijoille! :)

2 kommenttia:

  1. Näyttääpä mukavalta :) Mä en tiedä, miks en oo koskaan juhlinut tai ees oikeen viettänyt pääsiäistä :o En siis uskonnollisessa merkityksessä enkä muutenkaan. En koskaan koristele mitään tai edes syö suklaamunia, vaikka rakastan suklaata yli kaiken... Kummallista :D Ens vuonna vois jo yrittää :D

    VastaaPoista
  2. Kiitti! :) Meillä ei oikeestaan tämän ihmeellisemmin vietetä pääsiäistä. Lähinnä otetaan lapsuudesta tuttuja koristeita esille ja syödään parit suklaamunat. Pienenä taas oikein odotettiin pääsiäistä, kun silloin sai etsiä vanhempien piilottamia suklaamunia talosta. :D Taidettiin virpomassakin pari kertaa käydä.

    Enää pääsiäinen ei oikein poikkea normipäivistä mun kohdalla (- paitsi vapaapäivinä :P). Vanhasta tottumuksesta vaan laitan vähän jotain koristeita esille ja narsissin laitan pöydälle. Onhan ne kivan keväisiä ja tuo vähän pirteämpää väriä asuntoon. :)

    Mutta ei kai siinä mitään, jos ei pääsiäistä erityisemmin vietä, jokainen tavallaan. :D Mullekin se suklaa on yleensä tainnut olla se pääjuttu koko juhlassa. :D

    VastaaPoista

Kiitos ja kumarrus kommentista!