lauantai 7. huhtikuuta 2012

Winter wonderland


Kiitos vielä kaikille Tappelupukarit -postaukseen kommentoineille ja vinkkejä antaneille! Eilen tilanne näytti hiukan paremmalta, kun pojat jopa sietivät toisiaan samassa huoneessa pari tuntia meidän silmien alla. Vähän olivat varautuneet, mutta eivät tapelleet. Erotettiin ne kuitenkin kun toinen kisu ärähti toiselle.

Tänään yhteisolo näytti aluksi sujuvan, mutta ärhentelyltä ei vältyttyy. Siispä taas erotettiin pojat. Sitten joidenkin tuntien päästä kokeiltiin uudestaan (virhe!) ja äityikin semmoinen tappelu ettei ole tähän mennessä vielä ollut! Lassi mm. hyökkäsi taas Leevin kimppuun kun Leevi oli veljen sylissä. Leevi saatiin huoneeseeni, mutta Lassi yritti mennä perässä. Yritin jalallani tönäistä Lassin kauemmaksi, mutta se tarttuikin kynsineen jalkaani! Pelästykseltäni Lassi pääsikin Leevin perään huoneeseeni ja kamalaa tappelua se olikin! Onneksi isä ja veli saivat kissat erilleen, yksin siitä ei olisikaan mitään tullut. Suurempia vammoja ei kenellekään tullut, allekirjoittaneelle lähinnä ympäri jalkaa ja veljelle käsiin verta vuotavia raapaleita. (Se niistä kesäsääristä.. No joo, kesään nyt on vielä aikaa) Mutta tämmöinen on ihan kamalaa. Täytyy pohtia jatkoa, ei voi tällainen jatkua. :/

Se siitä ja sitten otsikon kautta positiivisempiin asioihin. :) Täältäpäin on jo lumet aika hyvin sulaneet, mutta kun tarkastelee huurteista maata kameran obejktiivin läpi, näyttää ruohonjuuritasolla olevan ihan talvi. :) Kamerana näissä Pentax k-7 ja objektiivi Vivitar 90mm. Kuinka rakastankaan jäähuurretta ja auringonnousua.. Ahh. Päivästä kehkeytyi muutenkin hirrrveen nätti. :D2 kommenttia:

Kiitos ja kumarrus kommentista!