lauantai 14. huhtikuuta 2012

14.4.


Huhtikuun neljästoista, huh. Päivät tuntuu kuluvan kamalan nopeasti. Jo about puolentoista kuukauden päästä on pääsy(valinta?)kokeet! Joka päivä onkin tullut luettua ja piirreltyä ahkerasti ajatuskarttoja, nyt kun olen oppinut paremmin niiden tekemisen. Lisäksi on ollut tosi iso hyöty Valmennuskeskuksen biologian etäkurssista. :) Itseasiassa sain juuri viikolla takaisin kaksi ensimmäistä tekemääni etäesseetä korjattuina. Eipä ole niiden tekeminen helppoa, ei...ainakaan saamistani pisteistä päätellen. :D Onneksi on vielä neljä palautettavaa esseetä, saa hyvää harjoitusta. :) Ja voihan niitä toki itsekseenkin harjoitella.  Kissojen suhteen ei ole mitään uutta. Ollaan nyt pidetty niitä ainakin viikon päivät täysin erillään. Ehkä joku päivä voisi varovasti kokeilla miten suhtautuvat toisiinsa tauon jälkeen... Se muuten pääsiäislomalla huomattiin, että Lassi, joka on veljeksistä aina ollut se jäntevämpi ja solakampi, on nyt pulskistunut silminnähden. :D Kai se kun ei enää liiku niin paljoa, kun eivät voi tapella tai vetää rallia ympäri taloa. Leevi sen sijaan näyttäisi jopa laihtuneen. Stressiä, ehkä? Jaa niin, Leevi vaihteeksi söi tänään pääsiäisnarsisseja (kuten muistaakseni kävi myös viime vuonna), ja on taas puklaillut pari kertaa. Eikä tavallinen ruokakaan sille maistu. Huokaus, se ei kyllä ikinä opi.

Oli kyllä aika sekava postaus tällä kertaa. :D Ei vaan ole oikein mitään asiaa. Sateisen ja harmaan ilman takia en ole käynyt pitkään aikaan edes kuvaamassa luontoa. Auringonvalo on se, joka siihen inspiroi. Mitään käsitöitäkään ei ole tullut tehtyä, yritän keskittää energiat lukemiseen. Tosin ehkä sitä ylppärimekkoa pitäisi kohta alkaa miettiä...

P.s Kuvissa poseeraa Leevi. Tausta näyttää hauskasti studiomaiselta, vaikka ihan kotona olen kuvat ottanut. :)

4 kommenttia:

 1. Onnea muuten pääsykokeisiin!

  Tosi kauniita kissakuvia näytät ottavan ja tykkään sun tekstien arjenläheisyydestä. Niimpä poksahti yksi lukija tännekin lisää!

  VastaaPoista
 2. Kiitoksia, sitä tarvitaan. :)

  Kiitos myös palautteesta ja lämpimästi tervetuloa lukijaksi! On ilahduttavaa kuulla, että kirjoittelut ja kuvat miellyttävät. :)

  VastaaPoista
 3. Heipähei ! Kuulumisia kaipailisin hieman kissojen suhteen, mites teillä on mennyt niiden tappelupukareiden kanssa, toivon todella että tilanne on parantunut :) Laitahan postausta tulemaan tilanteestanne, meitä huolestuneita kissaihmisiä on monia :)

  Tykkään sun blogistasi tosi paljon, niinkuin tuossa aiemmin merryhey mainitsikin niin sulla on tosi kiva ote tähän blogiin, todellakin arjenläheinen ja normaali. Kuvat ovat todella kauniita ja sopivat hyvin tekstin kanssa yhteen, haluaisin itsekin oppia pikkuhiljaa paremmaksi valokuvaajaksi, nyt vasta harjoittelen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa ja kiitos postaustoiveesta! :) En nyt tähän ala pidempiä kertomaan tilanteesta, kun ehdinkin jo naputella pidemmän postauksen tilanteesta kommenttisi inspiroimana. Eli nyt uusimmasta postauksesta löytyy väliaikatietoja kissojen suhteen.

   Ja voi kiitos palautteesta, se oli ihana piristys päivään! :) Valokuvauksesta vielä, hyväksi valokuvaajaksi tulemiseen ei taida olla oikopolkua... harjoittelemalla oppii parhaiten, vaikka se aika kuluneelta kuulostaakin. :)

   Poista

Kiitos ja kumarrus kommentista!