perjantai 20. huhtikuuta 2012

Tänään!

Terveisiä harmaasta ja sateisesta Helsingistä. Ja syynähän tälle sijainnille on Michael Bublén konsertti, joka on TÄNÄÄN illalla! <3 Tuntuu ihan epätodellista, se marraskuussa alkanut odotus loppuu tänään - tarvinneeko edes sanoa, etten millään malttaisi odottaa!

Kuva

Keikkaa ennen täytyisi vielä tappaa aikaa sellaiset  11 tuntia... Ajattelin lukea pääsykokeisiin, kun veljen ollessa töissä ei ole oikein muutakaan järkevää tekemistä. Ja eilinen päivä oli niin  täynnä kaikenlaista menoa ja tänne matkustamista, etten ehtinyt edes avata kirjoja. Autossa kun en voi lukea, sillä siitä tulee huono olo. Täytyy siis kiriä lukemisissa.Pakkasin pokkarikameran mukaan, mutta en tiedä voiko sitäkään ottaa konserttiin mukaan. Varmaan ei. En edes kuvitellut että järkkäriä saisi ottaa, mutta näkee nyt tuon pokkarin kohtalon. Olisi meinaan kiva saada edes pari itse otettua kuvaa muistoksi keikasta. :) Puhelimestakin löytyy kamera, mutta saaneeko sitäkään ottaa mukaan - saa nähdä.

Mukavaa perjantaita kaikille! Kuulumisia keikasta kirjoittelen varmaan viikonlopun aikana. :) Tässä vielä yksi suosikkibiisini päivän piristeeksi:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos ja kumarrus kommentista!