sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Michael Bublé 20.4.2012Huhhuijjaa, nyt on keikka ohi. :) Tai sehän oli tietty jo perjantai-iltana, mutta kuitenkin.

Kyseessä oli ihan ensimmäinen kunnon keikka, missä olen ikinä ollut. Nyt tuli hinku mennä toistekin! Live-esiintymiset on todellakin ihan eri juttu kuin esim. telkkarista näytettävät. Se fiilis ja tunnelma koko Hartwall Areenalla oli aivan uskomaton! Käsittääkseni paikalla oli 11000 ihmistä, ja Bublékin aidosti hämmästyi väkimäärää kun parin ekan biisin jälkeen areenaa valaistiin niin, että siellä näki paremmin. :D

Meillä oli keikalla tosi hyvät paikat, kiitos niistä kuuluu veljelle. Oltiin katsomossa 120, toisella rivillä. Se oli mukavan lähellä päälavaa, ja siitä oli hyvä näköyhteys lavalle. Eikä ihmismääräkään ahdistanut, kun vasemmalla puolella oli tyhjää (permanto loppui). Eli nappivalinta! :)

Lämppärinä päätähdelle toimi Naturally7, en ollut ikinä kuullut, mutta osoittautui ihan huikean hyväksi! Heillä ei ollut lainkaan instrumentteja, vaan he käyttivät pelkkää ääntään muodostaessaan mm. kitaran, rumpujen ja huulharpun ääniä. Käsittämättömän lahjakkaita. Wau!

Naturally7

Jonkin ajan kuluttua lämppärin lopetettua esiintymisensä itse Bublé valtasi lavan. Fiilis koko areenalla oli uskomaton, kun vihdoin verhojen takana näkyi siluettina itse tähti! Tietenkin sitä piti kiljua mukana ja vähän on nyt ollut ääni käheänä. :D Jotenkin en muuten odottanut niin mahtipontista esiintymistä, mutta oli kyllä todella vaikuttava! Ei varmaan tarvitsisi sanoa, mutta orkesteri(bändi?) oli todella hyvä ja sai myös esittelyt Bublélta. Ja itse herra oli aivan ihana, heitti vitsiä, oli rento ja tosi symppis ja niiiin fiiliksellä mukana lauluissa. :) Jopa kaksi noin ikäistä nuorta naista pääsi lavalle, kun kiinnittivät Michaelin huomion tanssimalla joka biisin tahdissa. Herrasmiesmäisen ihanasti tehty! :)
"Paras" lähikuva, mitä pokkarillani sain. :/ Harmitti aivan vietävästi, sillä ihan hyvin tuonne olisi voinut ottaa järkkärinkin mukaan, ei kukaan olisi voinut siitä mitään sanoa. Nyt piti tyytyä pokkari- ja kännykkäkameralaatuun. Mutta musiikkiahan sinne mentiin kuuntelemaan, ei kuvaamaan. :D


Pidin aivan älyttömästi keikasta ja tykkäykseni hänen musiikkiaan kohtaan vaan syveni. <3 Menen aivan varmasti keikalle uudelleenkin kun vaan mahdollisuus tulee, sillä herra lupasi tulla Suomeen myöhemmin uudestaan. ;) Sitä odotellessa!

4 kommenttia:

 1. Hei! Olet saanut huippuhyvät kuvat konsertista. Olin itsekin konsertissa mieheni ja serkun perheen kanssa. Istuimme katsomolohkossa 111, ei ollut hassumpaa sielläkään, mutta olitte onnistuneet saamaan ehdottoman hyvät paikat. Konsertti oli tosi laadukas ja viihdyttävä juuri sellainen kuten olimme odottaneetkin!! Minulla oli myös pokkari mukana mutta olimme liian kaukana saadakseni onnistuneita kuvia, mutta kuten sanoit musiikki oli tärkein. Seuraavaa konserttia odotellessa riitta & knit

  VastaaPoista
 2. Hei vain, ja kiitos kommentista! :) Kiva kuulla toisenkin konsertissa olleen kokemuksia!

  Olimme veljeni kanssa lipunmetsästyksessä heti ensimmäisinä minuutteina lipunmyynnin auettua, joten se oli varmaan osasyy hyvien paikkojen saamiseen. Voin kyllä suositella noita paikkoja lämmöllä! Onneksi Areena on suunniteltu niin, että luultavasti kaikilta paikoilta näkee suhteellisen hyvin - näin voisin ainakin ajatella. Toisaalta oli kiva, että Bublé siirtyi hetkeksi myös Areenan keskiosaan, jotta kauempanakin istuvat näkivät häntä edes jonkun aikaa lähempää. :)

  Olen täysin samaa mieltä, konsertti oli todella laadukas ja hyvä! Ja mielestäni todellakin hintansa arvoinen. Ensi kerralla ajattelin ottaa järkkärini mukaan, jos vaan voi. Toisaalta nämä muutamatkin kuvat ovat mukava muisto ihanasta illasta ja taitavat olla ihan onnistuneita, jos sinäkin olet sitä mieltä. :)

  Tosiaan, seuraava konserttia (ja albumia) odotellessa!

  VastaaPoista
 3. Heipä hei! Kommentoin vielä eilen lähettämääni kommenttia. Löysin blogisi aivan sattumalta etsiessäni MB:sta konserttiarvostelua. Mikä ihana yllätys kuviesi myötä odottikaan! Myös kaikki nuo aikaisemmin muista aiheista ottamasi kuvat ovat loistavia, varsinkin luontoaiheisista tykkäsin kovasti - riitta -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa ja kiitos kommentista! :)

   Todella mukava kuulla, että pidit näkemästäsi, kiitos! Noista MB:n kuvista vielä, tässä ei ollut suinkaan kaikki mitä konsertista otin. Voisin katsoa, jos lopuista löytyisi vielä julkaisukelpoisia kuvia ja lisätä niitä tänne muidenkin iloksi.

   Poista

Kiitos ja kumarrus kommentista!