maanantai 17. joulukuuta 2012

17. luukku - joululauluja


Tänä vuonna kunnon joulufiilis tuli allekirjoittaneelle pitkästä aikaa, pariin vuoteen kun sitä ei pahemmin ole näkynyt. Olen yrittänyt pitää fiilista yllä mm. kuuntelemalla joulubiisiä! Tälle päivälle kokosinkin muutamia suosikkijoululaulujani, jotka ovat nyt soineet tiheimmin. Näistä voikin päätellä, että pidän eniten letkeistä hyvän mielen kappaleista, jotka tuovat iloisen fiiliksen. :) Ja samaan hengenvetoon totean, että toki myös niille hartaammillekin kappaleille on aikansa ja paikkansa.

Ensimmäisenä kappaleita keneltäkään muultaan kuin lempiartistiltani Michael Bublélta:

It´s beginning to look a lot like christmas (tämä on heittämällä ihan ykkössuosikki!):


Holly Jolly Christmast:Cold December night:Winter Wonderland:Tätä nykyä suosikkeihin kuuluu myöss mm. We wish you a merry christmas - ihan vain koska osaan soittaa sen pianolla. :D Myös Walking in the air on aivan ihana ja ihan must katsoa jouluaattoaamuna teeveestä:
Siinä oli englanninkielisiä, mutta toki pidän myös suomalaisista joululauluista. :) Itseasiassa juuri suomalaiset joulubiisit ovat varmaan kaikista koskettavimpia, sillä jotenkin ne ovat usein aika haikeita. Toki sekaan mahtuu myös niitä iloisempia kappaleita. Yksi hauskimmista onkin varmasti Juice Leskisen Sika. Muita biisejä, joita tulee joka joulu kuunneltua, on esimerkiksi seuraavat:


Rekiretki - mukavan kevyt versio Mambalta:Joulumaa - Kisu, Kassu ja Kirka


Tässä oli siis muutamia omia suosikkejani, jotka tuovat hyvän joulumielen ja -fiiliksen. :) Onko teillä tiettyjä suosikkilauluja, jotka soivat kaiuttimista joka joulu?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos ja kumarrus kommentista!