perjantai 21. joulukuuta 2012

21. luukku - pipareita

Meikäläisen joulunalussuunnitelmat ei ole nyt mennyt ihan putkeen, kun onnistuin tiistaina nappamaan itselleni flunssan. :/ Ja nimenomaan kunnon flunssan, jollaista ei ole koko syksynä ollut. Röörit ihan tukossa ja päätä särkee.. Sentään kurkkukipu hiukan hellitti *kop kop*. No, ehkä se tästä. Kunhan nyt muut perheenjäsenet ei tätä saisi kun tulevat jouluksi kotiin. Huokaus.

Mutta ehkä yritetään keskittyä posiviivisempiin juttuihin. Bongasin viime viikolla Cocovin blogista vaihtoehtoisten joulupipareiden ohjeen ja olihan sitä pakko kokeilla. Korvasin mantelijauhot kookoslastujauheella sekä kookosjauholla - tuli oikein hyviä! :) Kuivatuksen ansiosta rakenne on mukavan rapea ja kuorrutus makea, sekä itse taikina sopivan mausteinen. Me likes!


1 kommentti:

  1. Voi miten söpöjä, ja varmasti hyviä! Nautiskele kuumista juomista (paitsi että nykyäänhän väittävät että mieluummin kylmää, mutta minä kyllä kallistun glögin ja teen puoleen!) ja pukeudu lämpöisesti villapaitoihin ja villasukkiin, eiköhän se nuha siitä taltu. Inhottavaa kyllä näin joulun alla, mutta onneksi siitä saa vielä yhden syyn ottaa rauhallisesti ja olla ainakaan stressaamatta. Toivottavasti paranet pian :) <3

    VastaaPoista

Kiitos ja kumarrus kommentista!