sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Joululahjoja

Jaa nyt esittelyyn osa saamistani lahjoista. :) Sovimme perheenjäsenten kanssa, että ei kovin mielellään hankita mitään mitä ei ole toivonut. Itse kun olen jo ihan tuskastunut omistamaani tavaramäärään, että en haluaisi mitään turhaa ylimääräistä. Tämä oli kyllä hyvä idea, sillä nyt saamista lahjoista jäi hyvä fiilis kun lähes kaikki oli sellaista mitä toivoinkin. :)


Tämän opuksen lainasin syksyllä kirjastosta ja läpilukemisen jälkeen tahdoin ihan omaksi asti. Kirja pitää siis sisällään aivan mahtavia raw -kuvien photoshoppausohjeita! Ihanaa kun välivuoden myötä on aikaa kokeillakin niitä. :) Niin ja mitä blogissa oleviin kuviin tulee, kirjoitan kyllä selkeästi kuvan yhteyteen, jos sitä on rankemmin photoshopattu.


Kaukolaukaisin kameraan. Tai ehkä tämä ei ole kaukolaukaisin, mutta johdon päässä oleva laukaisin kumminkin. :D Kätevä erityisesti uuden vuoden rakettikuvia varten. :)


Pari Aku Ankka -pokkaria - eli saksaksi Lustiges Taschenbuch. :) Pääsee vähän kartuttamaan sanavarastoja. Tosin lukemisesta ei tule vielä oikein mitään ilman sanakirjaa, mutta onneksi muutamia sanoja pystyy sentään arvaamaan. Kuulemma Saksassa nämä sarjikset eivät muuten ole lainkaan sellaisessa suosiossa mitä Suomessa. Jostain syystä Suomessa ollaan sitten aikamoisia Akkarifaneja. :D
Värikyniä! Näitä en kyllä osannut odottaa yhtään, viime vuosina kun piirtelyt on olleet tosi vähäisiä. Mutta ehkä tästä innostus taas alkaa. Ala-asteella ja yläasteella tykkäsin paljon piirtämisestä ja maalamisesta. Olisi kyllä kiva pitkästä aikaa vähän hioa ihan ruosteessa olevia taitoja. :)


Pari toivomaani luonnonkosmetiikkatuotetta: luomiväri ja kulmakarvageeli. Hitsit kun tekisi mieli käydä Saksassa vähän ostoksilla, siellä kun niin moni asia on halvempaa mitä Suomessa. Esimerkiksi nämä luomukosmetiikan tuotteet ovat miltei puolet edullisempia mitä täällä. Mutta onneksi on veli Saksassa, joka voi siskonsa pyynnöstä käydä vähän ostoksilla. ;)


Ja muutamia pyytämiäni luomumausteita. :)


Tässä oli tosiaan osa lahjasaaliista, mukaan lukeutui myös alusvaatteita, moottoripyörähanskat (oi, kesä tule jo!), säilytysastioita ja sen sellaista. Mutta vaikka lahjoja oli kiva saada, vielä kivempaa oli antaa niitä. Mutta silti parasta koko joulussa oli yhdessäolo läheisten kanssa. :)

2 kommenttia:

  1. Ihania ja tarpeellisia lahjoja sait :) Sinulle olisi jälleen kiva tunnustus blogissani odottelemassa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä, vaikka itse sanonkin.. :D Voi kiitos tunnustuksesta! Tuollaista en ole ennen nähnytkään enkä siis myöskään saanut. :)

      Poista

Kiitos ja kumarrus kommentista!